Entreo: de toegangspoort tot vitaliteit voor het bedrijfsleven

Verschenen in Bodylife nummer 1 2023
Entreo is een platform waarin werknemers van bedrijven op een laagdrempelige manier in contact komen met een netwerk van ruim 800 aanbieders. Een werkgever vindt het veelal belangrijk dat hun werknemers op een goede manier omgaan met hun gezondheid en is ook bereid om hierin te investeren. Met Entreo heeft de werkgever de toegangspoort tot vitaliteit in handen zonder dat ze daar zelf veel tijd in moeten steken.

Een abonnement met korting van de werkgever
Entreo is een app waarmee de werknemer met een werkgeversbijdrage een abonnement kan afsluiten. Dit beperkt zich niet alleen tot bedrijfsfitness, Entreo biedt aanbod binnen het domein vitaliteit. Dat betekent naast ‘Meer bewegen’ ook ‘Gezonder eten en drinken’ en ‘Mentale ontspanning’.

Het afsluiten van een abonnement is stap 1, ook daadwerkelijk actief aan de slag gaan met je gezondheid is waar je het verschil mee gaat maken. Daarom biedt de Entreo app ook de mogelijkheid om samen met je collega’s challenges aan te gaan. En rond je die succesvol af? Dan heb je Entreos verdiend welke je kunt verzilveren in vitaliteitsproducten in de Entreo appstore.

Van fitness naar vitaliteit
Een gezonde levensstijl bereik je door een goede combinatie van beweging en voeding. Als fitnesscentrum kun je hierop inspelen door je aanbod op het gebied van bewegen uit te breiden met voedingsprogramma’s. Entreo werkt hiervoor samen met Bodysupport en Benfit. De voedingsprogramma’s worden getoond in het aanbod in de app en zorgen ervoor dat mensen die eerst met hun voeding aan de slag willen, ook de sportschool weten te vinden.

Van de branche, voor de branche
Entreo is ontstaan uit initiatief van de branche en is de verbindende factor tussen vitaliteitsaanbieders en het bedrijfsleven. Als fitnesscentrum krijg je toegang tot het bedrijfsleven met een geheel nieuwe propositie. Door met deze propositie in contact te komen met de bedrijven, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om de werknemers van de bedrijven te bereiken met het aanbod van de sportschool.
 
Sta jij ook op de kaart?
Voor aanbieders uit de fitnessbranche is dit een aantrekkelijk middel om direct bij werknemers ‘op de kaart te komen’. Wanneer een werknemer met het budget van zijn werkgever een abonnement wil sluiten ziet de werknemer direct welke aangesloten aanbieder dichtbij zit en een passend aanbod heeft. Je krijgt er dus een extra verkoopkanaal bij op een doelgroep die normaal gesproken lastig te bereiken is.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om jouw aanbod ook op de kaart te zetten? Bekijk de mogelijkheden op entreo.nl of stuur een mail naar info@entreo.nl
Edities