De Fitness Makelaar & EA Sport Makelaar bundelen hun krachten!

Verschenen in Bodylife nummer 1 2023

Na een aantal mooie jaren samenwerking in hun kantoor Apeldoorn als twee onafhankelijke bedrijven, gaan Albert Goossen 'De Fitness Makelaar' en Edwin Albers “EA Sport Makelaar” nu officieel hun krachten bundelen.

'De Sport & Fitness makelaars' is de nieuwe krachtige naam en zij zullen een grote stap maken in de Benelux.

Met hun nieuwe magazijn en kantoor in Deventer gaan ze de markt op met een mooie portefeuille aan fitness merken:

  • Gymleco uit Zweden
  • Atlantis Fitness uit Canada
  • Bodytone uit Spanje
  • A50 Fitness uit Engeland

Wie zijn deze heren:

De Fitness Makelaar:

Albert Goossen is 43 jaar. Albert zit al ruim 25 jaar in de fitness branche en heeft een aantal jaar geleden 'De Fitness Makelaar' opgericht.

Het idee achter De Fitness Makelaar is werken op gericht gemak. Dat betekent simpelweg dat hij vraag en aanbod bij elkaar brengt in de snel bewegende fitness markt. Ondernemers worden compleet ontzorgt bij hun vragen of behoeften van alle benodigdheden op het gebied van fitness. Dat kan zijn van cardio-, en krachttoestellen tot alle (klein)materialen die een modern fitnesscentrum nodig heeft. Albert heeft een zeer breed netwerk opgebouwd in de afgelopen jaren en kan daardoor volledig van A-Z helpen.

EA Sport makelaar:

Edwin Albers 46 jaar en komt uit Arnhem.

Edwin zit ruim 25 jaar in de fitness en heeft 4 jaar geleden 'EA Sport Makelaar' opgericht. De Sport Makelaar is gericht op de fitness markt, maar ook het bedrijfsleven of scholen staat deze makelaar ook klaar om te ontzorgen. Sporten is voor iedereen, jong en oud met of zonder een beperking. Bij vragen, advies en inrichten, zal hij het aanbod op maat kunnen invullen. 

Financiering:

De Sport & Fitness Makelaars hebben met verschillende Leasemaatschappijen en Financieringsbedrijven een samenwerking.

Wilt u het apparatuur leasen en ook nog verbouwen/ wijzigingen aanbrengen in je bedrijf, dan zal er apart naar gekeken worden om altijd naar een goede oplossing te komen.

Het persoonlijk contact en het geheel ontzorgen van onze klanten, zullen de speerpunten blijven van De Sport & Fitness Makelaars.

Wilt u ook graag advies en/of ontzorgd worden? Neem gerust contact op met deze makelaars:

Albert Goossen : 06-51157500
Edwin Albers : 06-42211166
Email: sales@dsfm.nl

De Sport & Fitness Makelaars
Emmerikstraat 8
7418 CM Deventer

Edities