SYMBIONT onboarding proces

Verschenen in Bodylife nummer 1 2023
Een sterke fitnessbranche, een gezonde samenleving en een optimale sportbelevenis, dat past volledig binnen het concept van SYMBIONT. Is dat ook jouw visie? Top! Stap dan aan boord van SYMBIONT! Jouw sportschool of studio uitbreiden met Smart Body Devices is een ‘Smart Choice’. Maar waarom? Dat leggen wij je graag uit.

Ondersteuning bij het opstartproces

Je kiest ervoor om EMS trainingen aan te bieden in jouw sportschool of studio met SYMBIONT. Slimme keuze! Dan is het aan ons de taak om jou volledig te ontzorgen, ondersteunen én te begeleiden in het opstartproces. We helpen je stap voor stap bij het onboarding proces. Dan hebben we het over het omzetten, transformeren en implementeren van ons unieke concept binnen jouw sportschool of studio. Van ‘reguliere’ sportschool naar een unieke sportschool met SYMBIONT!
 
Naast volledige ondersteuning bij het opstartproces van SYMBIONT bieden wij op onze academy ook een speciale opleiding aan voor de trainers. Zij mogen uiteraard niet vergeten worden. De opleiding op de KNOP (Knowledge On Point) academy leidt trainers op tot EMS-professionals. Na de opleiding ontvangen zij een certificaat. Zo kun je jouw leden een nóg effectievere en intensievere belevenis bieden als het gaat om sporten. Ons concept tilt jouw sportschool of studio naar een hoger niveau.

Volledige marketingondersteuning

Marketing, een belangrijk begrip als we het hebben over het aanbieden van een nieuw product. Maar wij zouden SYMBIONT niet zijn, als wij onze partners óók daarin niet zouden ontzorgen. Stap je aan boord? Dan bieden wij volledige marketingondersteuning aan. Zo houd jij meer tijd over voor andere belangrijke dingen. Win-win! Maar waar moet je aan denken bij marketingondersteuning? Een aantal weken voordat je met SYMBIONT start ontvang je van ons een ‘Product Teaser’. Dit is een paspop met het Tec Suit erop. De paspop kun je in jouw sportschool of studio zetten en zo kun je jouw leden alvast een voorproefje geven op wat er komen gaat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om flyers, posters, brochures, roll-ups enzovoort door ons te laten verzorgen om het product te promoten. Wij denken graag met onze partners mee.

Klantenbestand uitbreiden
Een nieuwe klantpopulatie aanboren, hoe doe je dat? Want dat lijkt zo lastig. Het antwoord op die vraag is eigenlijk heel simpel. Een nieuw product aanbieden met innovatieve en verrassende oplossingen die écht van toegevoegde waarde zijn, dat zorgt automatisch voor klantenbinding. En SYMBIONT is nou zo’n product met innovatieve en verrassende oplossingen.
 
Een product op maat, met aandacht voor de partner én de leden van onze partners. Daar streven wij naar. Het is dus niet de vraag óf je nieuwe leden aantrekt met SYMBIONT maar de vraag luidt eerder; hoeveel nieuwe leden gá je aantrekken en heb je dan wel genoeg apparatuur in huis? Gelukkig bieden wij optimale flexibiliteit om door te kunnen groeien. Je kunt bijvoorbeeld starten met twee Smart Body Devices. Zodra de animo voor de EMS trainingen binnen jouw sportschool of studio groeit, kun je eenvoudig een aantal Smart Body Devices extra huren. De mogelijkheden zijn eindeloos, je bent maximaal flexibel.    

Wat zijn de voordelen?
SYMBIONT heeft heel veel verschillende voordelen. Een belangrijk voordeel is dat jij als sportschool of studio-eigenaar, dankzij de huuroptie, geen hoge investeringskosten op je bord krijgt. Dat noemen wij: “Smart Renting”! De complete uitrusting, inclusief de basissets (bestaande uit 6 Tec Suits) zijn bij de huur inbegrepen en hoef je niet zelf aan te schaffen. Daardoor heb je ook geen afschrijvingskosten! Bovendien kun je zo veel Smart Body Devices huren als je wilt, je kunt het geheel naar je eigen behoefte samenstellen en verder uitbreiden.
 
Daarnaast denken we ook graag aan de leden van onze partners. Of zij nu gezondheids- of krachttrainingen, yoga, prestatiesport of een persoonlijke training willen volgen, EMS is op alle gebieden bewezen effectief. Train smarter, not harder!
 
Een groot voordeel voor jouw leden is dat zij geen bezweet pak hoeven te delen met een ander lid, ze krijgen een eigen draadloos Tec Suit. Hygiëne staat bij ons voorop! Doordat het pak draadloos is, ervaar je ongeëvenaarde bewegingsvrijheid. Het Tec Suit is voorzien van gepatenteerde droge elektroden en biosensoren. Hierdoor kan het pak tijdens de training real-time data registreren van de sporter. Alle gegevens zijn persoonsgebonden en worden inzichtelijk gemaakt in de Curtdi app. Track, Train, Transform! En dát maakt SYMBIONT zo uniek!
 
Meer weten? www.symbiont360.com/nl of volg ons via Facebook of Instagram @symbiont_nld
 
Edities