De Synca massagestoel: een innovatieve aanvulling op je fitnesscentrum

Verschenen in Bodylife nummer 1 2023
In de snel veranderende wereld van fitness is het vinden van nieuwe manieren om additionele inkomsten te genereren steeds belangrijker geworden. Steeds meer ondernemers zijn op zoek naar alternatieve verdienmodellen. Dit kan ondernemers helpen om niet alleen hun inkomsten te verhogen, maar ook hun leden aan zich te binden. Dit leidt tot een groeiende trend waarbij fitnesscentra op zoek gaan naar nieuwe manieren om geld te verdienen Niet alleen door middel van abonnementen, maar ook door middel van extra diensten en producten.

Een voorbeeld hiervan zijn de Synca massagestoelen, dé massagestoelen die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in een commerciële omgeving. Massagestoelen van Synca in je sportclub biedt je leden ontspanning en vermindert spierpijn en vermoeidheid. Het verhoogt tevredenheid en loyaliteit onder je leden en is een aantrekkelijke toevoeging aan je club. Het biedt ook gezondheidsvoordelen, zoals verbetering van de bloedcirculatie en verlichting van stress. Versterk je concurrentiepositie door het aanschaffen van deze massagestoelen van hoge kwaliteit.
 
Wat zijn de voordelen van het aanschaffen van de massagestoelen?
  • Profiteer van een sneller Return of investment (ROI)
  • Onderscheid je ten opzichte van je concurrenten
  • Creëer een alternatief aanbod voor je klanten
  • Maak optimaal gebruik van je lege ruimtes
  • Aantrekkelijke toevoeging aan je club
  • Grotere klanttevredenheid
  • Verbeter je retentie
  • Verruim je doelgroep
Alternatief verdienmodel
Genereer inkomsten en verhoog de waarde van je lidmaatschap of dienstverband. Door de Synca massagestoel aan te bieden als betaalde dienst, kun je snel inkomsten genereren en een snelle Return of Investment (ROI) realiseren. Door de massagestoelen toe te voegen aan een abonnement, creëer je meer waarde. Je klanten zijn hierdoor eerder geneigd om toch voor dit abonnement te kiezen. Hierdoor worden de inkomsten verhoogd en is het terugverdienen van de massagestoelen een kwestie van tijd.

Onderscheidend vermogen
Door het toevoegen van de massagestoelen binnen je dienstverlening zorgt voor een onderscheidend vermogen en verhoogt de tevredenheid van je leden. Dit kan de keuze voor uw club ten opzichte van een concurrent gemakkelijker maken voor een potentieel lid.
 
De massage
Door de Synca massagestoel aan te bieden, faciliteer je een professionele massage voor je medewerkers en leden. De geavanceerde technologieën en verschillende massageprogramma's helpen bij het verminderen van pijn en stijfheid en dragen bij aan verbetering van de mentale focus. De Synca Massagestoel is uitgerust met verschillende automatische programma's, waaronder Shiatsu en Wellness. Deze programma’s variëren in intensiteit. Waardoor je altijd een fantastische massage-ervaring krijgt die bij de behoeften past. De stoel biedt een uitgebreide massage met specifieke zones voor de nek, schouders, rug en benen.

Bovendien kun je de massagestoel ook handmatig instellen en personaliseren, zo voldoet de massage aan de persoonlijke voorkeur en comfort van de gebruiker. De Synca massagestoel is eenvoudig te bedienen, met duidelijke instructies en een intuïtief bedieningspaneel. Daar komt bij dat de massagestoel weinig onderhoud nodig heeft. Een fijne gedachte.

Optimale integratie
In het kader van meten is weten is het voor ondernemers van belang om inzicht te hebben in het gebruik van hun producten. De integraties die bij de massagestoelen horen maken dit mogelijk. Hierin zijn verschillende opties, afhankelijk van de wens van de ondernemer. Zo kan de stoel geactiveerd worden met zowel een QR-code als een RFID (pasjes).

Optimaal gebruik van lege ruimtes
Veel clubs hebben ruimtes waar momenteel nog niks mee wordt gedaan. Een voorbeeld hiervan is dat de zonnebankruimtes steeds vaker verdwijnen uit clubs. Deze ruimtes komen dan leeg te staan. Dit is natuurlijk zonde van de potentie. In plaats daarvan kan de massagestoel ingezet worden waardoor je met die voorheen lege ruimte ineens extra waarde creëert voor je klanten.
 
Duurzaamheid
Naast zijn comfort, gezondheidsvoordelen en eenvoudige bediening, is de Synca massagestoel ook duurzaam. De stoel is gebouwd met de hoogste kwaliteit materialen en technologieën, waardoor de levensduur van de stoel aanzienlijk verlengd wordt.

Het is een slimme investering voor elke boutique club, fysiopraktijk en/of fitnesscentrum.
 
Investeer in het welzijn van je leden met de Synca massagestoel!
Bij de zoektocht naar de perfecte aanvulling voor je boutique club, fysiopraktijk of fitnesscentrum, is de Synca massagestoel de oplossing die je zoekt.
 
Benieuwd hoe de Synca massagestoel jouw onderneming kan helpen? Surf naar www.matrixmembers.nl/producten/massagestoel/
 
Ter introductie van de Synca massagestoelen heeft Matrix Fitness een winactie! Vul je gegevens in op onze site en maak kans op twee gratis stoelen in jouw club.

Team Matrix Fitness Wellness
Roy de Feber, Sales Excellence Manager Wellness “Als Sales Excellence Manager help ik ondernemers en mijn collega’s bij het succesvol implementeren van de Synca massagestoelen. Als ondernemers succesvol een wellness concept hebben geïmplementeerd ben ik pas tevreden!”

Edities