Fit4All: meten = weten

Verschenen in Bodylife nummer 1 2023
Fit4All staat voor fitheid en vitaliteit voor iedereen. Iedere meting krijg je inzicht in je huidige energie, herstel, stress, hart, vaten en meer. Het menselijk lichaam verandert constant, hierdoor zul je in de Fit4All meting ook snel resultaten zien wanneer jij met je persoonlijke plan aan de slag gaat.

Fit4All kan ingezet worden om de weg naar ieder doel te versnellen: afvallen, spieren opbouwen, ontspannen, etc. Door dagelijks te meten krijg je te zien wat er in de weg staat van het te bereiken doel, wat je vervolgens kunt aanpakken.

FIT4ALL GEEFT JE…
  • Inzicht in je cardiovasculaire gegevens die niet kunnen worden gemeten door andere 'thuis' wearables of meetapparaten.
  • Direct inzicht in je huidige hartslag, herstel, HRV, stress en lichaamsbalans na een meting van 140 seconden.
  • Unieke data om zo je klanten sneller naar hun doelen te helpen als trainer.
  • De optie je klant op afstand te monitoren als trainer,
 
"Mijn kayak training voor de Olympische Spelen in Tokio werd ondersteund door Fit4All. Het is heel verrassend hoe de metingen een nauwkeurig beeld kunnen geven van mijn werkelijke conditie. Ik raad het iedereen aan die in topvorm moet zijn”, zegt Sándor Tótka, olympisch kampioen, tweevoudig wereldkampioen en viervoudig Europees kampioen.
 
Fit4All is een spin-off ontwikkeld door de artsen van Emed4All in Hongarije. Het oorspronkelijke product is ontstaan om zwangere vrouwen op afstand te monitoren, zo kunnen complicaties vroegtijdig herkend worden.
 
Voor Fit4All hebben wij een nauwkeurige selectie van parameters gemaakt die de huidige staat van het lichaam in kaart brengt. In 2021 is Fit4All dan ook van start gegaan omdat wij geloven dat een fit en vitaal leven voor iedereen binnen handbereik is met behulp van deze parameters. Door metingen (van slechts 140 seconde) te doen krijg je inzicht in je autonome zenuwstelsel, zoals o.a. je lichaamsbalans, het herstel, de totale energie, HRV, etc. Daarnaast onderscheiden wij ons door inzicht te geven in cardiovasculaire parameters, zoals de biologische leeftijd, de veerkracht, de hart dynamiek (kracht van het hart) en meer; deze parameters zijn niet beschikbaar in HRV metingen, maar wel in de polsgolf meting van Fit4All.
 
Doordat wij al acht jaar onderzoek hebben gedaan en meer dan 60.000 metingen zijn gemaakt kunnen wij garanderen dat een kwalitatief goede meting een nauwkeurig beeld geeft van jouw huidige staat.
 
Edities