STRIDE Europe: leverancier met internationale flair wint aan terrein

Verschenen in Bodylife nummer 1 2023
STRIDE Europe is een lokaal merk met internationale flair. De typerende strakke look waarbij een overdaad aan kleuren vermeden wordt en zwart primeert, heeft in een snelvaart populariteit geboekt op Europees terrein. Nederland, Duitsland en Frankrijk waren al jaren regelmatige kost, maar ook voorbij de buurlanden wordt steeds meer terrein gewonnen.
 
STRIDE levert kwalitatief superieur fitnessmateriaal en bouwt hoogwaardige trainingsfaciliteiten voor eliteteams en professionals in de sport- en bewegingssector. Het bedrijf gelooft op elk vlak in het motto “less is more” en heeft daarom zijn gamma tot de fundamenten van training herleid. Op die manier worden zowel je interieur als je keuzestress geminimaliseerd. Door kwaliteit boven kwantiteit te plaatsen, kan je ervan op aan dat alles in het assortiment professionaliteit en uniformiteit uitstraalt. In het aanbod vind je naast het essentiële kleinere trainingsmateriaal ook duurzame rubberen vloeren, gepersonaliseerde sprint tracks, zowel standaard als op maat gemaakte racks en enkele interieurelementen voor een fraaie final touch. 
 
Het STRIDE design team is gespecialiseerd in tijdloos maatwerk binnen budget. Op basis van nauwkeurige opmetingen of een bestaand grondplan wordt een oplossing voorgesteld die zoveel mogelijk van je verwachtingen invult binnen een financieel realistisch kader, maar ook rekening houdt met huidige en voorspelde trends. Er wordt een digitaal 3D model ontworpen waarmee je je toekomstige zaak gemakkelijk voor de geest kan halen. Zo maak je alvast geen belangrijke beslissingen op basis van een abstract concept.
 
Tot slot moet het idee natuurlijk nog in realiteit omgezet worden. Als je graag zelf de handen uit de mouwen steekt of wat handige Harry’s in je netwerk hebt, dan krijg je de nodige informatie en tools toegereikt om dat op eigen houtje te doen. Op die manier blijft je volledige budget voorbehouden voor trainingsmateriaal. Als je echter liever aan de zijlijn blijft staan, dan schakelt STRIDE een installatieteam in dat ervoor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Je trainingsruimte wordt tot in de puntjes afgewerkt zodat je onmiddellijk nadien klaar bent voor opening. Ook na oplevering kan je blijven rekenen op ondersteuning en staan hun business experts voor je klaar als je advies nodig hebt bij het verder uitbouwen van je zaak.  
 
STRIDE heeft ondertussen al enkele grote namen op hun palmares. Ze leveren onder meer aan Ajax, Feyenoord, Willem II, FC Twente en hebben de home gym van wielrenner Mathieu van der Poel uitgerust. Ook in België kunnen ze uitpakken met een state of the art spelerscomplex voor voetbalclub Royal Antwerp en het ‘Center of Excellence’ voor de Red Lions en Red Panthers, de Belgische nationale hockeyteams. Het bedrijf is daarbovenop net een samenwerking aangegaan met ‘Go Fit’, één van de grootste fitnessketens in Spanje, en bouwt binnenkort het nieuwe trainingscentrum voor de Franse voetbalclub Olympique de Marseille.
Edities