FIBO Voorbeschouwing

beurs I FIBO 2010

Tanita Europe B.V

Onder het motto: wilt u ook uw leden gemotiveerd (be)houden en uw omzet verhogen, presenteert Tanita Europe B.V zich op de Fibo met de nieuwste Tanita Body Composition Analyzers. Het is een bekend fenomeen: nieuwe leden zijn in het begin erg gemotiveerd, maar na een maand of drie is die motivatie vaak weg. Zelfs voor bestaande leden is het soms moeilijk gemotiveerd te blijven. In veel gevallen komen deze problemen voort uit het feit dat het gewicht juist lijkt toe te nemen op een “gewone”weegschaal, omdat de verandering van het lichaam (minder vet en meer spiermassa) onzichtbaar blijft. Ondanks alle inspanningen en een gezond dieet kan dit resulteren in een hoger gewicht.

Tanita is wereldmarktleider op het gebied van Body Composition Analyzers. De wetenschappelijk bewezen nauwkeurigheid van de Tanita BIA methode is snel aan het groeien in de fitnessbranche. Deze technologie heeft bewezen leden te behouden bij hun sportschool, o.a. vanwege unieke en gepersonaliseerde programma’s die voor ieder lid opgezet kunnen worden.

Het meest verkochte model van Tanita, de SC-330, is ideaal om uw leden te laten zien hoe hun lichaam is veranderd na hun inspanningen. De Tanita SC-330 gekoppeld aan GMON software is een totaaloplossing voor u en uw leden. De GMON software houdt alle metingen bij per lid. Zo kan er een compleet overzicht van de veranderingen van het lichaam bij worden gehouden en kunnen er nieuwe doelen worden gesteld.

Maak nu gebruik van de zeer scherpe aanbieding die Tanita Europe B.V u biedt. Voor meer informatie of een demonstratie kunt u contact opnemen met Tanita Europe B.V of bezoek ons op de FIBO. We staan in de Galeria, standnummer G45

Keiser

The sports company

Tijdens FIBO staat het team van The Sports Company klaar om haar Nederlandse relaties te ontmoeten op stand C19, hal 1. Op de beurs kunt u nagenoeg de gehele lijn pneumatische krachtapparatuur van Keiser bezichtigen en uitproberen. Ook vinden er diverse demonstraties plaats met de M5 Crosstrainer, de M3 Indoor Cycling Bike en de Functional Trainer. De demonstraties op de Functional Trainer zijn niet alleen gericht op clubtrainingen, maar zeker ook voor de fysiobranche en topsportbegeleiding. Naar verwachting zullen er ook teamleden van Athetes Performance (Phoenix Arizona) aanwezig zijn. Zij zullen toelichten waarom zij zo’n 10 jaar geleden de keuze hebben gemaakt om hun topsporters te trainen op de apparatuur van Keiser. Naast het merk Keiser levert The Sports Company ook de sportvoeding van Maximuscle en fitnessaccessoires van het merk OMNI. De cursussen die de Keiser Academy organiseert voor instructeurs zijn EREPS geregistreerd, zodat deelnemers hier accreditatiepunten voor ontvangen.

info@thesportscompany.nl

www.thesportscompany.nl

I body LIFE 3I2010

Precor

Dit jaar viert niet alleen de FIBO haar 25-jarig bestaan. Het is tevens het jubileumjaar voor 15 jaar Original Crosstraining van Precor. Vandaag is crosstraining in sportscholen overal ter wereld niet meer weg te denken en maakt het deel uit van elke cardiotraining. Precor verbeterde zijn EFX-lijnen in de loop der jaren steeds meer en verlegde met de introductie van de EFX 576i opnieuw grenzen: de EFX 576i is de enige crosstrainer met de beschermde CrossRamp-technologie (in hoogte verstelbare hellinghoek) en traint tegelijkertijd het boven- en het onderlichaam.

Precor biedt een volledig pakket cardio- en krachttoestellen dat niet alleen in technisch opzicht de grenzen verlegt. Vorig jaar jaar presenteerde men met de C-Line en de S-Line maar liefst twee nieuwe lijnen krachttoestellen die de hele bandbreedte aan eisen en vereisten van moderne sportscholen afdekt. De cardiotoestellen van de succesvolle Precor EXPERIENCE Line harmoniseren optisch perfect met elkaar en bieden sportscholen op die manier de mogelijkheid een coherent en afgewerkt concept te presenteren. Deze toestellen staan voor de meest vooruitstrevende techniek, een hoge designkwaliteit en garanderen een optimale fitnesstraining. Dit bewijst vooral de AMT (Adaptive Motion Trainer), want dit multifunctionele cardiotoestel maakt unieke, gebruikersgestuurde bewegingen mogelijk. Het grote aantal gebruiksmogelijkheden levert een zichtbare meerwaarde op voor de cardiovloer van elke sportschool. Beleef het innovatieve productportfolio van Precor op de FIBO 2010 en vier samen met ons 15 jaar crosstraining op de Precor stand A16 in hal 3.

Hoogtetraining; adembenemend!

Twee jaar geleden zijn in Nederland 2 hoogtetrainingscentra gestart; te weten sportcentrum Papendal en sportcentrum Juliën. Papendal richt zich geheel op de topsport, terwijl Juliën bewegen op hoogte biedt aan een brede doelgroep: medisch, top(prestatie)sport, bergsport, afvallen en algeheel welbevinden.

We zijn nu 2 jaar verder, waardoor er 2 jaar ervaring en 2 jaar resultaten bekend zijn. We zien naast Papendal en Juliën dat ook de HAN hoogtekamers heeft geplaatst voor onderzoek en het eerste sportcentrum in Nederland dat investeert in hoogte Victorie Plaza uit Alkmaar is. In de medische groep zien we astma patiënten die door hoogtetraining hun “puf” achterwege kunnen laten, diabetici die hun medicatie kunnen verminderen, COPD patiënten die hun levenskwaliteit enorm vooruit voelen gaan en mensen met overgewicht die hun kilo`s zien verdwijnen.

De topsport omarmt de hoogtetraining in Nederland ook steeds meer waarbij de voorbeelden al legio zijn. Enkele namen: Melvin Manhoef, Rodney Glunder, Albert Kraus (wereldtop K1), Ilse Pol (Ned kampioen halve marathon), Chris Brands, Dave Rost (top triatleten), Robert Geesink/Rabobank en Kenny van Hummel/Skil-Shimano (wielrennen).

Investeren in Hoogte betekent onderscheidend ondernemen, een veel bredere doelgroep aan kunnen spreken en helpen met hun doelstelling, op een klein aantal m2 een hoog rendement draaien, veel publiciteit, veel dankbare gebruikers: kortom een “adembenemend” product. Tijdens de FIBO kunt u de verschillende mogelijkheden met ons bespreken. Maak op de FIBO een afspraak met ons, dan ontvangt u in ieder geval het best verkochte marketingboek in 2009 “Hondenbrokken”, van marketinggoeroe Jos Burgers.

Meer info is te verkrijgen op

www.hoogtetraining.eu of

0344-602204. Gebruik de antwoordkaart in dit blad voor

een afspraak of meer informatie.

FIBO Hal2 stand B22

Mad Dogg Athletics, Inc.

Bezoek Mad Dogg Athletics, de thuisbasis van de Spinning®, Peak Pilates®,

Resist-A-Ball®, Bodyblade®, freeFORM®, Pilatesstick® en SPIN Fitness®

merken, tijdens FIBO 2010 op 22-25 april 2010. Mad Dogg Athletics is 's werelds grootste materiaalgebaseerde onderwijsinstelling. Kom langs op onze stand (nummer C21) om een van onze producten te proberen en ontvang een gratis Mad Dogg Athletics T-shirt. Bovendien kunt u profiteren van geweldige aanbiedingen van onze toonaangevende fitness merken:

Het Spinning® programma is de wereldwijde marktleider in indoor cycling

training, opleiding en materiaal. Uniek gecreëerd om diverse fitnessdoelstellingen te bewerkstelligen, biedt het Spinning programma een individuele training, ongelooflijke calorieverbranding en persoonlijke uitdaging ongeacht omvang, leeftijd en capaciteit.

Peak Pilates®: De grootste keuze van ervaren Pilates professionals wereldwijd, Peak Pilates biedt de complete Pilates oplossing, bestaande uit innovatieve ontwerpen van apparatuur, deskundig advies en ongeëvenaarde instructeuropleidingen

Resist-A-Ball ®: In aanvulling op het toonaangevende merk in de stabiliteitsballen, biedt Resist-A-Ball de meest uitgebreide programma's, compleet met instructeuronderwijs, programmering, dvd's en marketingondersteuning.

Bodyblade ®: Dit core-versterkende, functionele trainingsysteem is eenvoudig te gebruiken en doeltreffend voor bijna iedereen, ongeacht leeftijd of vermogen. De Bodyblade is effectief gebleken bij diverse gebruikers van

herstellende patiënten tot professionele atleten.

Mad Dogg Athletics heeft wereldwijd meer dan 200.000 instructeurs opgeleid en heeft miljoenen liefhebbers bereikt in meer dan 80 landen via een netwerk van meer dan 35.000 sportscholen. Het bedrijf produceert Spinner® fietsen voor de thuismarkt, Pilates en functionele trainingapparatuur, dvd's en een complete lijn van Spinning merkkleding en accessoires. Mad Dogg Athletics werkt nauw samen met Star Trac®, de erkende distributeur van de gepatenteerde Spinner® fietsen voor de commerciële markt.

body LIFE 3I2010 I

SH-Fitness Equipment BV

Ruim 15 jaar geleden was SH-Fitness BV één van de eerste bedrijven in Nederland die zich specialiseerde in het renoveren en leveren van tweedehands fitness- en cardioapparatuur.

Inmiddels hebben we in de Benelux een goede reputatie opgebouwd als leverancier van tweedehands fitnessapparatuur en staan we bekend als een betrouwbare partner en specialist op dit gebied.

SH-Fitness is niet alleen gespecialiseerd in het reviseren van tweedehands apparatuur van diverse topmerken, we doen veel meer. In de 15 jaar van ons bestaan hebben we heel veel contacten opgebouwd met leveranciers van fitnessapparatuur in binnen- en buitenland, daarom kunnen we vaak de beste en mooiste apparatuur aanbieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen en condities. We beschikken constant over ruim 4.000 gebruikte toestellen, een gedeelte hiervan is te bezichtigen in onze showroom te Zoetermeer.

Dankzij onze ervaring in het reviseren en repareren van tweedehands en nieuw geleverde fitness- en cardioapparatuur van diverse topmerken voor de professionele gebruiker, worden we ook vaak gevraagd om in opdracht van diverse leveranciers onderhoud of reparaties te plegen aan fitnessapparatuur bij sportcentra.

 

Wij kunnen er voor zorgen dat gebruikte apparatuur er weer als nieuw uit komt te zien: we demonteren de toestellen geheel, vervangen eventuele defecte onderdelen en kunnen de frames desgewenst in de kleur van de (nieuwe) eigenaar spuiten. Dit alles gaat altijd in overleg met de opdrachtgever. Op alle toestellen die door ons zijn gereviseerd krijgt de klant garantie.

De werkzaamheden worden verricht door onze eigen serviceafdeling met gekwalificeerd personeel. Deze specialisten krijgen regelmatig trainingen van topleveranciers van fitnessapparatuur zodat we het serviceniveau hoog kunnen houden.

SH-Fitness Equipment: u vraagt, wij vinden. Bezoek ook onze stand op de FIBO, u bent van harte welkom!

Zumba kledinglijn promotie pakket.

Zumba is meer dan fitness. Zumba heeft naast alle lessen ook nog een uitgebreide kledinglijn die de lessen nog meer fleur geven. Deze Zumba wear is speciaal ontworpen om je tijdens de lessen goed te kunnen bewegen. Deze kledinglijn bevat onder andere topjes, broeken, shirts, schoenen en accessoires.

Zumba Nederland biedt sportscholen tegenwoordig een mogelijkheid om deze Zumba kleding aan te kunnen bieden aan hun klanten zonder daar een grote voorraad voor in te kopen.

U kunt bij Zumba Nederland een zogeheten sales pakket reserveren. In dit sales pakket zullen alle courante kleding en kledingmaten aanwezig zijn. In dit rek wat u ook te leen meekrijgt hangen alle artikelen geprijsd en aan kledinghangers. In dit pakket hangen ongeveer 85 kledingstukken welke samen een waarde hebben van ongeveer € 2500,- Tevens krijgt u een grote Zumba banner om alles extra te promoten. Dit pakket kan worden afgehaald na betaling van de kleding. Deze kleding kunt u dan tijdens een evenement aanbieden aan uw klanten. Na het evenement kan de kleding die niet verkocht is bij Zumba Nederland worden teruggebracht en wordt de niet verkochte kleding aan u terugbetaald. Op deze manier kan u als sportschoolhouder uw klanten in de mogelijkheid stellen om Zumba kleding aan te schaffen en zelf ook nog een extra centje te verdienen, want op het pakket krijgt u 20% korting.

Tevens zal Zumba Nederland aanwezig zijn tijdens de FIBO in Duitsland.

Voor vragen of reserveringen kunt u bellen met Zumba Nederland op 030-6300063 of u kunt een kijkje nemen op www.zumbanederland.nl

Funwalker New Generation

Op de Fibo toont Roblo Services de Funwalker, een toestel dat ontwikkeld is

voor groepslessen en dat ook als aanvulling kan gebruikt worden in de cardio-ruimte, tevens ook kan ingezet worden bij circuittraining. De Funwalker is een nieuw soort trainingstoestel dat op verschillende manieren ingezet kan worden. Het ziet er uit als een crosstrainer die gekruist werd met een indoorcycle. Precies dit gegeven maakt het toestel uniek. De belangrijkste functie van de Funwalker is immers weggelegd in de groepsfitness. Groepslessen worden steeds belangrijker. De voordelen ervan zijn legio. De klant ervaart variatie, traint in een groep en blijft hierdoor beter gemotiveerd. Het enige nadeel dat klanten soms ervaren is dat de groepslessen te zwaar of te moeilijk zijn. Daar brengt Funwalker verandering in. Door de rechtopstaande houding en de mogelijkheid om de weerstand te beperken kan iedereen nu deelnemen aan de groepslessen, zelfs klanten met fysieke beperkingen of slechte conditie. Doordat het toestel op hetzelfde principe gebouwd is als een indoorcycle kan dit ook perfect als aanvullend toestel in de indoorcyclingles worden ingeschakeld. Daarnaast heeft het toestel enkel bijkomende voordelen. Zo kan het niet alleen in de groepsleszaal gebruikt worden, maar ook in de traditionele cardioruimte. Voor clubs met een minder groot budget is het de perfecte vervanging voor de veel duurdere klassieke crosstrainer.

Funwalker Hal 1

Standnummer C27

Plattegrond FIBO 2010

Ingang oost

Ingang zuid

Ingang west

Hal 1

Firma Stand nr

Power Plate Deutschland, A10

Augenthaler GmbH

Airex Gaugler & Lutz OHG E20

Aschenbach Audio Team GmbH & Co. KG.. A30

efi Sports Medicine B30

EXE Fitness C17

Fit Interiors, Gruppo P & G S.r.L. C15

for me do GmbH C14

FREI AG Aktive Reha-Systeme D12

Funwalker C27

GMM Training C21

Gymstick International Oy B29

Heinz Kettler GmbH & Co. KG B16

Hem-Sol AB C25

Hoist Fitness Systems D24

HUR Deutschland GmbH D16

HUR Health & Fitness Equipment D16

Indoorcycling Group GmbH A20

Inter Atletika Ltd. Sport Shop C10

Keiser Deutschland C19

Klaus Stolzenberg GmbH Medizintechnik D17

Loncego GmbH & Co. KG D11

Ludwig Artzt GmbH E25

MedX Europe B18

MFsport GmbH E22

miha bodytec GmbH B10

Multiform E16

Nantong JIN RUI International Ltd. C22

NESSFIT WORLD S.r.L. E18

Novacare GmbH D10

Nury Tec Inc. D22

Perfect Fitness B22

Polar Electro Deutschland GmbH B20

Praxtour BV B21

Ravon Invest, S.L. E10

Runner S.r.L. D20

SCHNELL Trainingsgeräte GmbH B14

SNS Care Co. Ltd. C13

Sportgeräte Teuwsen E15

STOTT PILATES Merrithew Corporation C24

SVG Medizinsysteme

GmbH & Co. KG C20

Telju Fitness B19

TONUS sports & reha OHG B26

Transatlantic Fitness GmbH C11

VG Marketing GmbH & Co. KG E12

W & H Klaus GmbH, C26

Solarien-Service-Zubehöra

Hal 2

Firma Stand nr

Aceos GmbH B23

Alexandave Industries Co. Ltd. E24-C

Allclean Reinigungs- und F20

Umwelttechnik GmbH

ASSADA Aroma Marketing International E50

b-Cat B.V B22

Beautyhills E55

Beste Collection, Inh. Mehmet Cetin D53

BIOSPACE Co. Ltd. F14

Body Solid C82

BSW GmbH D12

C+P Möbelsysteme GmbH & Co. KG E38

CashControl Consulting GmbH C36

Chai Hsin Enterprise Co. Ltd. C10-D

Cleanpaper E17

Concept2 Deutschland GmbH A14 + A17

ConceptM GmbH & Co. KG, E40

Solutions for Fitness

Corso Saunabau GmbH D40

CORTEX Biophysik GmbH A26

Culpa Inkasso GmbH F16

Cup & Cino Kaffeesystem B30

Vertrieb GmbH & Co. KG

De Jet Industry Co. Ltd C46

DHfPG, Deutsche Hochschule f A12 + A14

Prävention und Gesundheitsmanagement

DIFG, Deutscher Industrieverband f. C56

Fitness & Gesundheit e.V.

Digilock E30

Dr. Grandel GmbH D49

DSSV e.V. B42

easy Solution GmbH B16

Europäisches Wellness Insititut C72

Euwegro Deutschland D50

extrafit INVESTMENT GmbH D30

Figurwell e.k. C67

FLOCKAN Deutschland GmbH & Co. KG A30

Gantner Electronic Deutschland GmbH D16

Gee Hoo Industrial Corp. D34

GEMA Kommunikation D52

Geschwender Innenausbau GmbH B40

Go Figure Inc. E18

Gothaer Allgemeine Versicherung A38

GrapiVit für Deutschland C65

Greinwalder Marketing Services GmbH B14

Günther Greiner Ltd. & Co. KG F19

Hamberger Flooring GmbH & Co. KG C31

Abt. Haro Sports

Happy Systems GmbH F32

Health and Beauty Business A16

Media GmbH / Bodylife

Heymans GmbH & Co. KG, Sport- u. C80

Therapie International

hhp GmbH C66

Home Health Products GmbH

Höhenbalance AG B18

HSIN HWA Casting Co. Ltd. E05-B

Hung Sheng Electric Ind. Corp. E24-D

Hypoxi Produktions- und D22

Vertriebs GmbH

idiag AG F22

INLINE Unternehmensberatung f. B10

Fitness- u. Wellnessanlagen GmbH /

INJOY Quality Cooperation

Junckers Parkett GmbH D51

Karl Simon GmbH & Co. KG E26

Kenny-Joyce Co. Ltd C10-E

Kessler & Söhne Württ. A35

Eisenwerk GmbH & Co. KG

KHP Marketing Services GmbH F34

Kohl KG B16

Konsequent – Software GmbH B37

LD System GmbH, leistungsdiagnostik.de E10

Life Partners A/S F33

Lucamed F22

Luntai Enterprise Co.Ltd. D14-B

M.A.C. Centercom GmbH C30

Maik Ebener Marketingberatung C33

medilab research + B35

trading GmbH & Co. Würzburg

medo.check F12

medyjet GmbH & Co. KG E41

MindBody Online A22

MSD Europe BVBA E15

MTC Maintronic GmbH C38

myline Deutschland GmbH C32

Ojmar S.A. D48

P&F Brothers Ind., Corp. E16

Physiotherm GmbH C75

Planchas de Goma Industrial, S.A. D31

PREMIUM PERSONAL TRAINER CLUB F10

Products for Wellness F26

Protective Comfort Group S.L. B24

Richard Pflaum Verlag GmbH & Co. KG A23

ROLO Sportgeräte GmbH & Co. KG D46

Royaly International Co. Ltd. C10-A

Ruck Zuck Zentrale B28

Sauna-Spass C47

Schulte-Schlagbaum AG D54

Sekur Assekuranz GmbH E11

Shuang Rong Shing Traffic C10-F

Material Factory Co. Ltd.

Soundcheck GmbH & Co. KG C38

SOVDWAER Gesellschaft f. C30

EDV-Lösungen mbH

Sport Tiedje, der Fitness-Fachmarkt A20

Sportlerei Akademie F18

Staby GmbH C77

Stark A32

Step by Step E34

Stiftung Warentest, Finanztest F34

STUDIOLINE, Schulz & Lorenzen OHG B16

Sun’s Solarien C62

Superweigh Enterprise Co. Ltd E24-A

Swordsman Fitness Company C10-C

SysTeam GmbH Technologiezentrum D18

TEKA-Saunabau GmbH E20

Terra Art GmbH D46

The One Fitness Co. Ltd. E05-A

Tilia Europa GmbH E12

TKO Sports Group USA Limited C50

TL-Software B44

Tonic Fitness Technology Inc. E24-B

Trendy Toys and Sporting Goods F28

Tung Keng Enterprise Co. Ltd. C42

VBG Verwaltungs-Berufsgenossenschaft A24

Weka Holzbau GmbH C58

Wellness und Figur GmbH & Co. KG B31

Wellsystem GmbH C54

WES Expo Worldwide Expo E05-C

Services Ltd.

Württembergische Krankenversicherung D10

nr1 2019
nr10 2018
nr9 2018
nr8 2018
nr7 2018
nr6 2018
nr5 2018
nr4 2018
nr3 2018
nr2 2018
nr1 2018
nr10 2017
nr9 2017
nr8 2017
nr7 2017
nr6 2017
nr5 2017
nr4 2017
nr3 2017
nr2 2017
nr1 2017
nr10 2016
nr9 2016
nr8 2016
nr7 2016
nr6 2016
nr5 2016
nr4 2016
nr3 2016
nr2 2016
nr1 2016
nr10 2015
nr9 2015
nr8 2015
nr7 2015
nr6 2015
nr5 2015
nr4 2015
nr3 2015
nr2 2015
nr1 2015
nr10 2014
nr9 2014
nr8 2014
nr7 2014
nr6 2014
nr5 2014
nr4 2014
nr3 2014
nr2 2014
nr1 2014
nr9 2013
nr8 2013
nr7 2013
nr6 2013
nr5 2013
nr4 2013
nr3 2013
nr2 2013
nr1 2013
nr10 2012
nr9 2012
nr8 2012
nr7 2012
nr6 2012
nr5 2012
nr4 2012
nr3 2012
nr2 2012
nr1 2012
nr10 2011
nr9 2011
nr8 2011
nr7 2011
nr6 2011
nr5 2011
nr4 2011
nr3 2011
nr2 2011
nr1 2011
nr10 2010
nr9 2010
nr8 2010
nr7 2010
nr6 2010
nr5 2010
nr4 2010
nr3 2010
nr2 2010
nr1 2010
nr10 2009
nr9 2009
nr8 2009
nr7 2009
nr6 2009
nr5 2009
nr4 2009