FIBO 2023 was een groot succes

Verschenen in Bodylife nummer 2 2023


Bemorefitsolutions heeft diverse nieuwe afspraken gemaakt als distributeur voor de Benelux.

 
Cardioscan heeft met de mescan een ongeëvenaarde koppeling gemaakt met Matrix fitness. De nieuwste generatie schermen van Matrix fitness communiceren met de mescan van CARDIOSCAN, vraag naar de mogelijkheden.

De mescan en de Vicoach app geven een zeer uitgebreid overzicht van jouw bodyscan. We houden van sport en we vertrouwen op lichaamsgegevens, omdat dit de beste gidsen zijn op het gebied van training, voeding en regeneratie. Sport- en gezondheidsaanbieders kunnen onze intelligente diagnostische oplossingen gebruiken om innerlijke waarden zichtbaar te maken.

Qrope is nieuw in de Benelux. Met de Qrope zijn er vele full body workouts te verzorgen. De Qrope is voor zowel buiten als binnen te gebruiken. Het toestel biedt een antwoord op intensieve krachttraining & cardio training, uithoudingsvermogen en continu spieruithoudingsvermogen. Ook geschikt voor revalidatie van blessures en fysiotherapie. Geeft een brede respons op alle spiergroepen in het lichaam met nadruk op het bovenlichaam.

Eenvoudige en duidelijke bediening met een echt touw van dik polyester dat volledige grip biedt. Het toetel heeft een hoge fysieke weerstand tegen stoten of schokken naast de weerstand tegen zweet, vocht en extreme weersomstandigheden.

Het hoogwaardige product is ontwikkeld en geproduceerd in Israël, met een wereldwijd patent.

GUNGNIR of Norway heeft met de collar free Barbells een revolutie teweeg gebracht. De innovatieve SlideLocks zet een nieuwe standaard voor veiligheid, gebruiksgemak en duurzaamheid. Nooit meer hoef je bang te zijn dat de sluitingen van je Barbell zullen verschuiven of los zullen schieten tijdens een oefening. GUNGNIR heeft hun assortiment uitgebreid naar 7 diverse uitvoeringen.

Met FFITTECH of Portugal hebben Ruud Morees en Joop de Boers verregaande afspraken gemaakt voor project leveringen.

FFITTECH uit Portugal welke is ontwikkeld om aan de hoogste eisen van professionals in de fitnessbranche en hun gebruikers te voldoen. Het assortiment cardiovasculaire en krachtapparatuur is ongeëvenaard in de branche in prijs en kwaliteit verhouding.

Bij FFITTECH vind je een breed scala aan oplossingen zoals: Cardio, kracht- en plate loaded toestellen, maar ook indoor bikes, Crossfun Cages, en aerobic-, fitness- en bodybuilding accessoires.

Voor meer informatie kijk op www.BeMoreFitsolutions.nl of stuur een mail naar info@bemorefitsolutions.nl
Edities