Partnerschap gericht op hoogwaardige sportscholen: Vondelgym en Eleiko

Verschenen in Bodylife nummer 2 2023
Vondelgym, een vooraanstaand fitnesscentrum in Nederland, heeft de handen ineengeslagen met Eleiko, een wereldwijde leider op het gebied van kracht- en conditieapparatuur, voor de bouw van hun vierde sportschool in Rotterdam. Vondelgym biedt een uitgebreid aanbod aan disciplines zoals CrossFit, vechtsporten, krachttraining, hardlopen, circuittraining en PT Fitness. Hierdoor zochten ze een partner die in staat was om hun sportschool te voorzien van de allerbeste apparatuur en ontwerpen die aansluiten op de wensen van al deze disciplines.

Eleiko leverde aan Vondelgym een reeks kwalitatief hoogstaande apparatuur, waaronder Prestera Power-racks, XF80 rigs, Vulcano dumbbells, Performance Weightlifting halterstangen, XF-halterstangen, Sport Training schijven, kettlebells en XF-dumbbells. Marvin, de eigenaar van Vondelgym, uitte zijn tevredenheid over de samenwerking: "Vondelgym is verheugd om Eleiko als partner te hebben die meedenkt over alle stappen die Vondelgym moet zetten en hoe Eleiko de beste producten en ontwerpen kan bieden om de doelen van Vondelgym te verwezenlijken."

Een belangrijke uitdaging voor Vondelgym was het vinden van de juiste apparatuur om tegemoet te komen aan hun diverse ledenbestand. Eleiko, als een toekomstgerichte partner die oplossingen biedt voor al hun behoeften, heeft Vondelgym voorzien van apparatuur die voldoet aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen. De apparatuur is ontworpen om te voldoen aan alle niveaus, van beginner tot professional, en is veelzijdig genoeg om verschillende trainingsmogelijkheden te bieden.

Daarnaast speelde Eleiko's toewijding aan duurzaamheid ook een belangrijke rol in de samenwerking. De apparatuur is ontwikkeld met milieuvriendelijke materialen en geproduceerd met een focus op duurzaamheid, wat het een uitstekende keuze maakt voor Vondelgym's inzet voor duurzaamheid. Samenvattend is het partnerschap tussen Vondelgym en Eleiko succesvol gebleken. Dankzij Eleiko's hoogwaardige apparatuur, toewijding aan duurzaamheid en hun vermogen om vooruit te denken en tegemoet te komen aan de behoeften van alle disciplines, is Vondelgym in staat geweest om hoogwaardige sportscholen te creëren die hun leden tevreden stellen.

SET YOUR BAR HIGH, BE KIND AND DO MORE OF WHAT MAKES YOU STRONGER

Vondelgym Rotterdam, Meent 132b, 3011 JS Rotterdam

www.vondelgym.nl en www.eleiko.com
Edities