SYMBIONT: onderscheidend vermogen

Verschenen in Bodylife nummer 2 2023


Track, train, transform! SYMBIONT maakt gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van EMS-trainingen. Het draadloze Smart Body Device meet met grote precisie en betrouwbaarheid tijdens de training een veelvoud aan individuele gegevens. Via de 24 droge gepatenteerde biosensoren in het Tec Suit kan de prestatie na elke training exact worden uitgelezen. De gegevens zijn 24/7 beschikbaar in de CURDTI-app. Succes is meetbaar met SYMBIONT! Met onze innovatieve en gepersonaliseerde aanpak en deze unieke en effectieve manier om fysieke prestaties te verbeteren en fitnessdoelen te bereiken maken we het verschil! Het concept van SYMBIONT biedt veel voordelen en mogelijkheden voor studio’s en sportscholen die ons concept implementeren. En uiteraard ook voor de sporters die er gebruik van maken. Benieuwd alle mogelijkheden en voordelen? Wij vertellen je er alles over!

Voordelen en mogelijkheden voor sportscholen en studio’s

Smart renting! Wij bieden een slimme huuroptie aan voor studio’s en sportscholen waardoor je kunt starten met SYMBIONT zonder investering! De complete uitrusting, inclusief de basissets - bestaande uit 6 Tec Suits, zijn ook bij de huur inbegrepen. Handig, want daardoor hoef je de Tec Suits niet zelf aan te schaffen wat betekent dat je géén afschrijvingskosten hebt. Wil je starten met twee Smart Body Devices en later uitbreiden? Geen probleem, dat kan! Liever gelijk knallen met meerdere Smart Body Devices? Let’s go! Je kunt het geheel naar eigen behoefte samenstellen en verder uitbreiden. We bieden optimale flexibiliteit aan om door te kunnen groeien. Stap je aan boord van SYMBIONT? Dan ontzorgen, ondersteunen én begeleiden we jou met het omzetten, transformeren en implementeren van ons unieke concept in jouw studio of sportschool. Daarnaast bieden we marketingondersteuning aan en verzorgen we voor onze partner flyers, posters, brochures, roll-ups, een product teaser, enzovoort. Wij hebben maximaal de aandacht voor onze partner én de leden van onze partners.

Voordelen en mogelijkheden voor sporters
Elektrische spierstimulatie (EMS), coaching, real-time metingen en evaluatie van fitnessparameters en lichaamsgegevens in één. De mogelijkheden met SYMBIONT zijn eindeloos! Sporters kunnen zowel conditie- als krachttrainingen volgen. Dankzij het droge, draadloze Tec Suit kan dit waar en wanneer je maar wilt ter wereld. Je kunt zowel binnen als buiten trainen. Daarnaast kun je alleen, met een personal trainer óf in groepsverband trainen. De sporter kan zelf, met behulp van een afstandsbediening op het pak, de intensiteit instellen. En dát allemaal in een eigen pak, dit is een groot voordeel want sporters hoeven geen pak meer te delen met een ander lid! Via de 24 gepatenteerde biosensoren in het Tec Suit kan de prestatie na elke training exact worden uitgelezen. De prestatie en voortgang is via de CURDTI-app 24/7 beschikbaar. Door de combinatie van het SYMBIONT Smart Body Device en het Tec Suit kan de gerichte spierstimulatie continu geoptimaliseerd worden. Of je nu net begint met sporten of een ervaren atleet bent, SYMBIONT kan je helpen om het maximale uit je trainingen te halen en de beste resultaten te behalen op het gebied van gezondheid en fitness. Kortom, SYMBIONT aanbieden in jouw sportschool of studio biedt een geweldige kans om nieuwe klantpopulaties aan te boren.

SYMBIONT (BET) óók voor cardio
SYMBIONT BET (bio-elektrische training) is niet alleen gericht op EMS-trainingen, maar biedt ook een effectieve trainingsmethode voor cardiovasculaire training. De cardio-trainingen worden op dezelfde gepersonaliseerde en wetenschappelijk onderbouwde manier aangepakt als de EMS-trainingen. Het onderscheidend vermogen van SYMBIONT (BET) cardiotrainingen ligt in onze focus op hoge intensiteit intervaltrainingen (HIIT), die bekend staan als één van de meest effectieve manieren om de cardiovasculaire gezondheid te verbeteren en vet te verbranden. Een ander belangrijk aspect van de cardio-trainingen van SYMBIONT (BET) is de innovatieve technologie die wordt gebruikt. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van hartslagmeters om de hartslag van de sporter te meten en te optimaliseren tijdens de training. Dit zorgt voor een veilige en effectieve training die de sporter helpt om de gewenste resultaten te behalen.

FIBO Innovatie-winnaar
Bereik optimale resultaten op het gebied van gezondheid en fitness! SYMBIONT heeft in 2022 de FIBO innovatieprijs gewonnen en is uitgegroeid tot een serieuze speler in EMSland. SYMBIONT wordt momenteel in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Zwitserland en Vietnam door ruim 500 EMSstudio’s ingezet. Inmiddels trainen meer dan 100.000 tevreden sporters met SYMBIONT!

Meer weten? www.symbiont360.com/nl of volg ons via Facebook of Instagram @symbiont_nld
Edities