Gungnir of Norway: duurzaam en hoge kwaliteit

Verschenen in Bodylife nummer 6 2022
Gungnir of Norway is vastbesloten om producten te leveren die zowel eenvoud als kwaliteit uitstralen, zodat we de best mogelijke trainingservaring kunnen geven. Gungnir wijdt zijn tijd en inspanningen aan het maken van hun eigen stangen en halters met alleen de beste materialen en productiemethoden, terwijl ze ook hun eigen touch toevoegen aan het ontwerp.
 
Het team van Gungnir is begonnen in Oslo, Noorwegen, met een idee voor een betere oplossing voor een probleem dat bekend is bij velen die regelmatig gewichthef apparatuur gebruiken. Gungnir is in 2018 begonnen te werken aan een oplossing, zodat sportscholen één voor één zich kunnen ontdoen van clips en clickcollars.
 
Het team van Gungnir bestaat uit personal trainers met een gecombineerde ervaring van tien jaar, ingenieurs en atleten met een passie voor geweldige fitnessapparatuur. Zij zijn vastbesloten om producten te leveren die zowel eenvoud als kwaliteit uitstralen, zodat ze de sporters de best mogelijke trainingservaring kunnen geven. Kernwoorden zijn, duurzame producten van hoge kwaliteit die weinig onderhoud vergen.
 
SlideLocks bieden het meest efficiënte en gebruiksvriendelijke vergrendelingsmechanisme op de markt. Het minimalistische ontwerp, gecombineerd met de vindingrijkheid van het mechanisme inspireert gebruikers om actief te zijn. Gungnir wil niet alleen een geweldig trainingshulpmiddel, maar ook zo'n goede ervaring creëren, dat je keer op keer terug wilt komen om het te gebruiken.
 
“Dat bereiken we door een gevoel, een geluid en een vertrouwen te creëren in een product en een mechanisme dat gewoonweg een plezier wordt om te gebruiken”, aldus Gungnir.
 
Geïnteresseerd? Vraag ons naar de mogelijkheid een Gungnir bar op proef te krijgen. info@bemorefitsolutions.nl

Joop de Boers +31651624587
Ruud Morees +31613112019
Edities