XXL Nutrition: jouw totaaloplossing in sportvoeding

Verschenen in Bodylife nummer 6 2022
Waar XXL Nutrition van oorsprong vooral gericht was op particuliere klanten, zijn we tegenwoordig niet meer bij gyms en sportclubs weg te denken! Al ruim 10 jaar lang zijn we de vaste leverancier van supplementen en sportvoeding bij veel sportscholen en fitnesscentra in Nederland, maar pas sinds 2019 is dit echt toegenomen toen onze eerste accountmanager de weg op ging.

Tegenwoordig hebben we zes accountmanagers op weg voor XXL Nutrition om jou de beste service te verlenen, waarvan vijf in Nederland en één in België. Daarnaast draagt onze International Sales Manager op ons kantoor in Deurne zorg voor de verdere uitbouw van XXL Nutrition op internationaal gebied en ondersteunt hij de accountmanagers daar waar nodig. Inmiddels zijn er al meer dan 1000 sportscholen.

in de Benelux aangesloten als officieel partner van XXL Nutrition. Zij profiteren van de beste voedingssupplementen tegen een scherpe prijs met daarnaast uitstekende service en talloze marketingmogelijkheden. Wil jij jouw leden ook de beste sportvoeding bieden? Neem dan snel contact met ons op.

Exclusieve supplementenlijn
Sinds 2018 biedt XXL Nutrition een assortiment hoogwaardige voedingssupplementen aan, die exclusief gemaakt zijn voor zakelijke klanten. Een collectie met onder andere een eiwitshake, creatine en pre-workout die voor particulieren niet in de webshop verkrijgbaar zijn. Bezoek de webshop voor meer informatie en actuele prijzen.

Gratis promotiematerialen
De voordelen eindigen niet bij een exclusief assortiment met zakelijke producten. Daarnaast biedt XXL Nutrition talloze gratis* promotiemogelijkheden om de omzet, afkomstig uit sportvoeding, te verhogen. Denk hierbij aan kleine materialen zoals een plexiglas display, repenstand of minibar tot aan zaken als een koelkast, narrowcasting via een televisiebeeldscherm, een vending machine gevuld met XXL Nutrition producten en zelfs een complete eiwitshake machine. Na jarenlang uitvoerig testen weten we precies welke promotiemogelijkheden de beste resultaten opleveren. Onze accountmanagers kunnen je daar dan ook uitstekend bij adviseren.

Altijd bereikbaar
Bestellen doe je 24/7 in onze webshop en wanneer je vóór 22:00 besteld wordt je bestelling vrijwel altijd de volgende dag al bezorgd. Heb je ergens ondersteuning bij nodig? Neem dan contact op met je persoonlijke accountmanager of stuur een e-mail naar info@xxlnutrition.com
Edities