Eleiko presenteert Prestera: veelzijdige krachtoplossing

Verschenen in Bodylife nummer 6 2022
Krachttraining is een integraal onderdeel van iedereen zijn gezondheid en welzijn. Meer mensen omarmen prestatiegerichte trainingen. Daarom zijn veelzijdige, ruimtebesparende krachttrainingsruimtes een must.
 
Goed ontworpen oplossingen houden rekening met de gebruiker en de faciliteit en ondersteunen beide bij het bereiken van betere prestaties en resultaten. We hebben alles wat we hebben geleerd van het perfectioneren van apparatuur voor de sterkste atleten in tal Olympische Spelen en toonaangevende faciliteiten wereldwijd gedurende de afgelopen zestig jaar in één aanpasbaar en schaalbaar systeem geoptimaliseerd. Dat systeem is Eleiko Prestera.
 
Met Prestera levert Eleiko een veelzijdige krachtoplossing die doordacht is ontworpen om optimaal te trainen met een lange halter, terwijl trainingshulpmiddelen en -methoden die vaak verspreid zijn over een sportschool, worden geïntegreerd in het racksysteem. Prestera is speciaal gebouwd voor veilige, effectieve krachttraining waarbij de beschikbare ruimte optimaal wordt benut. Elk element wordt geacht een wrijvingsloze ervaring te bieden waarbij creativiteit de grenzen bepaalt - in plattegronden en training.
 
Krachttraining voor elk doel (ieders prestatie verbeteren)
 
Krachttraining helpt mannen en vrouwen van alle leeftijden en capaciteiten; het helpt blessures te voorkomen, het zelfvertrouwen te vergroten en de sportprestaties en de kwaliteit van leven te verbeteren. Creatieve, goed ontworpen krachtruimtes vormen de perfecte basis om die basis te leggen en klanten te helpen optimale prestaties te bereiken. Met zijn ontwerpflexibiliteit en trainingsveelzijdigheid ondersteunt de Prestera-krachtoplossing iedereen bij zijn training - van een atleet die traint voor topprestaties tot een training voor beginners om hun persoonlijke doelen te bereiken.
 
Een complete krachtoplossing die meegroeit met uw behoeften
 
Eleiko staat synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid. We leveren de ultieme tilervaring door de beste sterkteproducten in hun klasse te maken met eersteklas materialen, doordachte details en een coherente, intuïtieve, veilige constructie.
 
Van racks tot rigs, het modulaire Prestera-systeem vormt de basis voor het opnieuw uitvinden van uw krachtruimte en stelt u in staat uw specifieke trainings- of facilitaire behoeften te optimaliseren. De oplossing kan worden geschaald en aangepast met geïntegreerde functies en materialen. Elk detail van het Prestera-assortiment is ontworpen om de prestaties binnen een minimale ruimte te maximaliseren.
 
Prestera overbrugt de kloof tussen vrije gewichten en machinetraining — gebruikers kunnen tijdens hun sessie op één plek blijven, waardoor de ruimte efficiënter, schoner en gestructureerd wordt. Naadloos geïntegreerde materialen voegen oefeningsveelzijdigheid toe en zijn ontworpen om interferentie met elkaar te minimaliseren om effectieve programmering te ondersteunen die essentieel is voor het werven van topsporters, het laten groeien van een bedrijf en het betrokken houden van gebruikers in de sportschool.
 
Edities