bodyLIFE Innovatie Awards

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr7 2014

Klik hier en stem

direct op uw favoriet voor de bodyLIFE

Innovatie Award 2014

Stem nu op uw favoriet voor de bodyLIFE Innovatie Award 2014

Steun innovatie in de branche en breng uw stem uit op hét meest vernieuwende product/concept van 2014 via award.bodylifebenelux.nl en maak tevens kans op mooie prijzen.

In Duitsland zijn de bodyLIFE Awards al meer dan 10 jaar een begrip. Hoog tijd dus dat dit initiatief ook in Nederland navolging gaat krijgen. De fitnessbranche is volop in beweging en barst van de nieuwe producten en concepten om mensen duurzaam aan een gezonde leefstijl te helpen. Als professioneel vakblad juichen wij deze innovatie in de branche uiteraard van harte toe en willen wij met de bodyLIFE Innovatie Award een podium bieden om innovatie en slim ondernemerschap te belonen.

In de afgelopen periode zijn wij maar liefst 21 nieuwe producten en concepten tegen gekomen die in 2014 zijn geïntroduceerd. De beurt is nu aan u om uit deze 21 genomineerden het meest veelbelovende product of concept te kiezen. Het kan dus een product zijn waarvan u denkt dat dit de meeste impact zal hebben op de branche of een product waarin u zelf het meest geïnteresseerd bent om dit in uw eigen centrum toe te passen.

Hoe werkt het stemmen?

Op award.bodylifebenelux.nl treft u van alle 21 genomineerde producten en concepten een beschrijving van wat het inhoudt. U kunt vervolgens uw stem uitbrengen op het product of concept waarvan u vindt dat dit het meest innovatief is voor de branche en waarvan u het meest enthousiast raakt om zelf ook toe te gaan passen in uw club of centrum.

Er wordt gestemd in twee rondes. U kunt tot 15 november op alle genomineerden uw stem uitbrengen. Op basis van uw stemgedrag, zullen wij hieruit een Top 10 selecteren van de meest populaire producten en concepten. Vervolgens zal deze top 10 in een onderlinge strijd tot 31 december 2014 gaan uitmaken welk product of concept zich de winnaar mag noemen van de bodyLIFE Innovatie Award 2014.

De winnaar zal begin januari 2015 bekend worden gemaakt.

Wat kunt u winnen?

Door uw stem uit te brengen, laat u niet alleen merken dat u innovatie in de branche steunt, u maakt tevens kans op mooie prijzen, te weten:

Hoofdprijs: een overnachting voor 2 personen, inclusief ontbijt en gratis sessie met een Personal Trainer bij Hotel Papendal, het topsport mekka van Nederland.

Of één van de andere prijzen:

Een van de 10 jaarabonnementen op Sport & Fitness Magazine, hét fitness magazine van Nederland en België t.w.v. € 29,95

Een van de 20 welkomstpakketten van First Class Nutrition, de lijn van voedingssupplementen voor kracht-, duur- en teamsporters t.w.v. € 15,-

Breng daarom nu uw stem uit en steun innovatie in de branche en surf naar award.bodylifebenelux.nl.

De genomineerden:

– AGING GRACEFULLY by MoveToLive

– VIRTUAL TRAINING CONCEPTS

– SLIM LEGS by Greinwalder & Partner

– MIHA BODYTEC II

– GYM APPS

– eGYM

– KEISER M3i met Bluetooth wireless display

– FIT EXPERIENCE

– FITFLOOR YOUR ZONE by Mansom Fitfloor

– SYNRGY BLUESKY by Life Fitness

– V-GYM

– M3F FRAME by M3F Sports

– FIVE Rug en Gewricht concept

– MOBEE Fit

– PRAMA by Pavigym

– BORN TO MOVE by Les Mills

– PIXPERFORMANCE

– SUN200/SUN400 by AviFit La Forma

– IC7 INDOOR CYCLE met Coach by Color

– POLAR FLOW APP FOR CLUB

– SURFSET Fitness Europe

Edities