Nieuws

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr7 2014

Vijftig uur op Megawalk voor nieuw hospice in Raalte

Ten behoeve van een nieuw te bouwen hospice in Raalte organiseren Megawalk Nederland en Vital Centre Raalte van vrijdag 24 tot en met zondag 26 oktober een 50 uur durende Megawalk Challenge. Door een Megawalker te sponsoren voor 400 euro kun je met een team van 6 personen deelnemen. Iedereen die een uitdaging zoekt of een steentje wil bijdragen kan zich aanmelden.

Wat is de bedoeling? De teams zorgen ervoor dat de crosstrainers 50 uur (49 uur + 1 uur tijdsverschil i.v.m. wintertijd) non stop in beweging blijven. Per team staat iedere deelnemer 2 uur achter elkaar op de crosstrainer. Dat betekent dat na 2 uur de deelnemer zo'n 8 uur rust heeft.

Ben je in voor de uitdaging en wil je tevens een goed doel sponsoren? Meld je aan via www.sallandslaatstetentfeest.nl.

10-jarig bestaan Yoga Moves

De internationaal georiënteerde yogastudio Yoga Moves in Utrecht vierde onlangs haar 10-jarig bestaan in de Janskerk te Utrecht. Tijdens dit evenement heeft de wereldberoemde Amerikaanse yogadocente Shiva Rea een Yoga Trance Dance workshop gegeven. Daarnaast heeft men genoten van muziek van Daphne Tse (US, Bali), Ishvara & friends (NL) en DJ Aloes (NL).

10 jaar geleden richtte de Amerikaanse Hilary Brown Yoga Moves op. En met succes, want haar internationaal georiënteerde yogastudio in Utrecht is uitgegroeid tot één van de grootste yogascholen in Nederland. In de lessen komen wekelijks honderden studenten yoga beoefenen. De docentenopleiding trekt jaarlijks tientallen mensen. Ze nodigt bekende buitenlandse docenten uit voor workshops en heeft veel hulp van haar team en vrijwilligers. Inmiddels is de studio drie keer verbouwd en met meer dan 50 lessen per week, 3 yoga shala's en een loungeruimte één van de grootste yogastudio's in Nederland.

Ook bellicon en JustBounce partners Fitnessclub van het Jaar Verkiezing

2 oktober 2014 is de vierde editie van de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing gestart. Nadat eerder al bekend werd gemaakt dat DirectPay partner van de verkiezing is, zijn nu ook bellicon en JustBounce officieel als partner aan de verkiezing verbonden.

Zowel bellicon, Justbounce als de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing willen de fitnessbranche naar een hoger niveau brengen. bellicon en Justbounce doen dit door een totaaloplossing te bieden voor fitnessondernemers. De Fitnessclub van het Jaar Verkiezing biedt fitnessondernemers lokaal, regionaal en landelijke een podium en de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de verbeterpunten voor hun eigen fitnessclub.

"Wij vinden de verkiezing een initiatief dat met de drie eerdere edities aangetoond heeft van grote toegevoegde waarde te zijn voor de fitnessbranche. Het is dan ook een logische stap om ons hier met bellicon en Justbounce aan te verbinden", aldus directeur Remy Draaijer.

Edities