Hét makkelijkste voedingsprogramma met een vernieuwde Look & Feel!

Verschenen in Bodylife nummer 2 2024


BenFit, al meer dan 15 jaar het toonaangevende voedingsprogramma voor fitnessclubs, heeft een transformatie ondergaan. Met trots introduceren we het vernieuwde BenFit, dat niet alleen een nieuwe look & feel biedt, maar ook een scala aan verbeterde functies en mogelijkheden! Deze ontwikkelingen maken niet alleen het programma zelf aantrekkelijker, maar versterken ook het verdienmodel voor ondernemers in de branche.

 
Een nieuwe dimensie van mogelijkheden
Met het vernieuwde BenFit wordt voeding in fitnessclubs naar een hoger niveau getild. Ons programma genereert voedingsplannen op maat, perfect afgestemd op de individuele behoeften van jouw leden. Of het nu gaat om het verbeteren van sportprestaties, het verliezen van gewicht of het behalen van specifieke gezondheidsdoelen; BenFit biedt op maat gemaakte oplossingen die écht resultaten opleveren.
 
Bewezen en universeel concept
BenFit is gebaseerd op een universeel concept dat zicht heeft bewezen bij honderden fitnessclubs en gezondheidsprofessionals. Het programma is door succes in Nederland en België ook vertaald in het Duits, Engels, Frans, Spaans en Tsjechisch. Je kunt dus vertrouwen op een programma dat is ontwikkeld door diëtisten en gegarandeerd resultaten oplevert.
 
Snelle, gemakkelijke software met gratis app
Ook de app is helemaal up to date gemaakt met veel nieuwe functies. Coaches kunnen binnen 1 minuut  voedingsplannen op maat genereren. Daarnaast hebben deelnemers o.a. inzicht in doelstellingen, favoriete recepten, een boodschappenlijst en workouts. Dit maakt het voor zowel trainers/coaches als leden eenvoudig om het programma te integreren in de dagelijkse routine.
 
Doorlopend verdienmodel
Naast de perfecte tool voor coaches biedt het vernieuwde BenFit veel mogelijkheden voor een doorlopend verdienmodel voor de fitnessondernemer. Door het aanbieden van voedingsplannen op maat in een complete app mét de juiste begeleiding aan leden, kunnen clubs extra inkomsten genereren en tegelijkertijd de waarde voor hun leden vergroten en écht doelen behalen.
 
Inzicht in resultaten
Met BenFit krijgen ondernemers inzicht in de voortgang en resultaten van de medewerkers en hebben de coaches juist weer inzicht in de voortgang van de leden.
 
Professionele ondersteuning door diëtistes
Ons team van ervaren en gediplomeerde diëtisten staat klaar om de coaches te ondersteunen bij vragen. De leden kunnen dus rekenen op de begeleiding van de coaches en de coaches kunnen weer terugvallen op de expertise van de diëtistes van BenFit.

Tot slot biedt BenFit uitgebreide ondersteuning bij de implementatie van het voedingsprogramma in fitnessclubs en bij praktijken. Van een coachtraining tot marketing- en salesondersteuning, wij staan klaar om alle clubs te helpen bij elke stap van het proces.
 
Met het vernieuwde BenFit wordt voeding een integraal onderdeel van jouw fitnessclub,  Ontdek vandaag nog wat BenFit kan betekenen en maak voeding succesvol in jouw club!
Edities