EGYM BioAge als leidraad

Verschenen in Bodylife nummer 2 2024


Veel mensen stappen de gym binnen zonder duidelijk plan, wat kan leiden tot minimale progressie. Dankzij de slimme toestellen van EGYM behoort dat tot het verleden. Toestellen worden automatisch ingesteld, trainingsprogramma’s gecreëerd, en succes wordt meetbaar met de EGYM BioAge – EGYM begeleidt jouw leden naar optimale resultaten. Bij Matrix Fitness zijn we niet voor niets al jaren exclusief distributeur van EGYM in de Benelux.

Het EGYM-ecosysteem verbindt jouw onderneming

Het open EGYM-ecosysteem verbindt jouw onderneming met slimme trainingsapparatuur, apps, software (waaronder MMS-systemen) en diensten van meer dan 200 aanbieders. Van binnenkomst tot vertrek: met een RFID-polsbandje worden persoonlijke instellingen automatisch geselecteerd en trainingsgegevens opgeslagen in de EGYM-Cloud, waardoor een optimale fitnesservaring wordt geboden.

De reis begint bij de EGYM Fitness Hub
Elke sporter start zijn reis bij de EGYM Fitness Hub, het middelpunt van jouw connected trainingsvloer. Met behulp van een geavanceerde 3D-camera worden leden geregistreerd en geanalyseerd, waardoor de toestellen binnen enkele seconden correct worden ingesteld. De Hub kan worden uitgebreid met een Body Analyzer en bloeddrukmeter voor een complete intake.

BioAge: jouw persoonlijke leeftijdsindicatie
In de EGYM-apps worden alle lichaamsmetingen en trainingsgegevens opgeslagen. Trainers kunnen hun leden gericht coachen terwijl EGYM de BioAge berekent voor kracht, cardio, metabolisme en flexibiliteit. Deze persoonlijke leeftijdsindicatie, gebaseerd op trainingsresultaten, testen en lichaamsmetingen geeft aan hoe vitaal iemand is. De BioAge verschilt vaak van iemands kalenderleeftijd, want je levensstijl bepaalt immers je leeftijd. De BioAge vormt hierdoor een krachtige trainingsmotivator. Bovendien maakt de BioAge succes inzichtelijk nog voordat resultaten zichtbaar zijn in de gym, spiegel of op de weegschaal. 

Slimme toestellen voor slimme training
De intelligente toestellen bieden preventieve en curatieve ondersteuning door automatisch trainingsprogramma's aan te maken en bij te stellen op basis van individuele doelen, testen en metingen. Met 19 volautomatische EGYM Smart Strength toestellen kunnen leden werken aan hun kracht. Begeleid door de EGYM Curve ontvangen ze realtime-feedback en worden ze gemotiveerd om oefeningen perfect uit te voeren. Met de EGYM Smart Flex toestellen wordt de mobiliteit verbeterd en voor een betere conditie kan het ecosysteem gekoppeld worden aan Matrix-cardio. Alles samen zorgt ervoor dat er effectief wordt gewerkt om de BioAge te verlagen. 

Meer weten?
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of een uitbreiding van EGYM of Matrix in jouw club? Ga naar www.matrixmembers.nl of scan de QR-code. Wij denken graag met je mee.  QR-CODE EGYM PAGINA TOEVOEGEN.

 
------------- IN EEN KADER -------------

EGYM BioAge-ledenwerfcampagne
Wil je nieuwe leden aantrekken en tegelijkertijd de kracht van EGYM volledig benutten? Dan is onze nieuwe EGYM BioAge-campagne precies wat je nodig hebt!

Hoe oud ben jij? Doe mee en ontdek je biologische leeftijd!
Met deze campagne ontdekken potentiële leden binnen één uur hun BioAge, onder begeleiding van jou of een collega. Om te laten ervaren hoe leuk en effectief trainen op EGYM is, kun je een proefabonnement van zes weken aanbieden en daarna een tweede BioAge-meting inplannen. Voor slechts € 550,- (waarde van € 1250,-) krijg je toegang tot de campagne. Met behulp van de bijgeleverde handleiding kun je zelf aan de slag én je wordt online begeleid op het gebied van social media advertising. Je ontvangt: [IBMF1] 
  • Een promotiepakket met posters, roll-up banner en inschrijfkaartjes, rechtstreeks verzonden naar jouw faciliteit! Uiteraard krijg je ook online toegang.
  • Een social media-campagne met persoonlijke begeleiding van Fitness Media. Jij bepaalt het advertentiebudget, zij zorgen voor optimale resultaten met een leadcampagne.
  • Online toegang tot een tekstbericht voor op je site, een persbericht en advertentietekst voor lokale media, een direct mail en meer!
  • Tips en tricks en een handige vragenlijst voor de BioAge-meting, plus een gratis strategiesessie via UniqueTeams om het klantcontact te optimaliseren
Edities