Life Fitness introduceert de Official Hammer Strength Box

Bodylife nummer 3 2021

Verschenen in Bodylife nummer 3 2021Nu sportscholen weer geopend zijn en de fitnessbranche zich weer herstelt van de gevolgen van de pandemie, zijn leden op zoek naar sociale interactie en prikkelende trainingservaringen in een kleine groepssetting.


nspelend op de behoefte van leden en in lijn met een aantal populaire trends in de sector, heeft Life Fitness de Official Hammer Strength Box gelanceerd; een uniek aanbod van Small Group Trainingen van Hammer Strength, de specialist op het gebied van performance training. Hammer Strength heeft al meer dan dertig jaar ervaring in trainen met (top)atleten. En niet alleen atleten, maar ook juist zij die trainen met de focus en vastberadenheid van een atleet. Het vergt robuuste trainingsapparatuur om de meest intense trainingen te doorstaan en atleten te helpen hun doelen te bereiken. Hammer Strength beweegt op de manier waarop het lichaam hoort te bewegen en beloont hard werken met motiverende resultaten. Resultaten waar atleten over de hele wereld al meer dan dertig jaar op vertrouwen.

Anticiperen op de trends
De Official Hammer Strength Box is ontworpen om jouw leden een onvergetelijke ervaring te bieden. Elk element is zorgvuldig gekozen voor een perfecte combinatie van apparatuur, programmering en ruimte en is ontwikkeld door het toonaangevende merk in performance training.

De Official Hammer Strength Box bestaat uit drie trainingszones en omvat haltertraining, functionele training met Hammer Strength accessoires en hoge intensiteit intervaltraining op cardioapparatuur. De drie zones vormen samen een intensief trainingsprogramma voor kleine groepen voor maximaal twaalf deelnemers. Deze configuraties helpen ondernemers om te anticiperen op de toenemende behoefte van sporters om deel te nemen aan Small Group Training en HIIT Training in clubs. De Box bevat meer dan dertig geconfigureerde workouts, ontworpen met maximale variatie en effectiviteit voor deelnemers van alle fitnessniveaus.

Ondernemers hebben, zeker in deze tijd, naast het draaiende houden van hun onderneming niet altijd voldoende tijd om snel te anticiperen op de laatste trends en ontwikkelingen, laat staan het daadwerkelijk implementeren op de fitnessvloer.

Een goed doordacht en eenvoudig te implementeren concept is dus de sleutel tot succesvolle Small Group Trainingen. Experts van de Life Fitness Academy bereiden trainers in hun eigen clubs voor op professionele en motiverende workouts in de Hammer Strength Box. Dat gebeurt met gedetailleerde programmering en een inhouse opleiding. Een onderdeel van de opleiding is om personeel zo goed mogelijk te ondersteunen bij de uitvoering van het programma en om instructeurs in staat te stellen zich te concentreren op vorm- en coachingstechnieken.

Maak van jouw trainingsruimte een trainingservaring
De ruimte is geschikt voor gebruik in de club of als standalone studio. Dankzij het flexibele ontwerp kan de Hammer Strength Box ook worden gebruikt voor personal training en individuele workouts, buiten groepstrainingen om.

Wat maakt een trainingservaring onvergetelijk? De juiste uitrusting, een uitdagende programmering dat resultaten oplevert, maar leden niet overweldigt, een instructeur die de deelnemers aanmoedigt en motiveert. Combineer dit met een goed ingerichte ruimte en een creatief ontwerp en je kunt van jouw trainingsruimte een belevenis maken.

Als onderdeel van het totaalpakket kan je voor jouw club een weloverwogen keuze maken uit een reeks ontwerpconcepten met geïntegreerde verlichting en geluid, vloeren en wall designs, om een meeslepende trainingsomgeving te creëren en sporters te inspireren en te motiveren. Op maat gemaakte ontwerpen zijn ook beschikbaar. Als we de afgelopen decennia iets geleerd hebben, dan is het dat een onvergetelijke ervaring leden motiveert om verder te gaan en grenzen te verleggen.

Kijk voor meer informatie over de Official Hammer Strength Box op www.lifefitness.nl/nl-nl/hammer-strength-box

De Hammer Strength Box!

  • Stand-alone of club-in-club oplossing
  • Eenmalige investering, geen terugkerende kosten
  • Unieke programmering voor sporters van alle niveaus
  • Alle top fitnesstrends in één compacte ruimte
  • Ruimte voor small group training, PT en individuele workouts
  • Oplossingen voor verlichting, geluid & lay out design
  • Exclusief marketingpakket
  • Training voor je team wordt verzorgd door de Life Fitness Academy
  • Online vermelding als Official Hammer Strength Box
Edities