Dutch Fitness Awards 2018: Katja Schuurman huldigt lokale Fitnessclubs en Personal Trainers

Verschenen in Bodylife nummer 1 2018

Personal Trainers en Fitnessclubs kunnen zich vanaf nu gratis aanmelden voor de Dutch Fitness Awards via www.dutchfitnessawards.nl. Vervolgens kan er van 26 maart tot en met 10 mei op hen gestemd worden. In iedere gemeente van Nederland zijn er titels te winnen. Alle Personal Trainers en Fitnessclubs die gemeentewinnaar worden, kunnen zich laten huldigen bij de Award Show op zondag 3 juni in Gorinchem. Katja Schuurman staat daar klaar om samen met de winnaars en hun Award op de foto te gaan.
 

Stemmen & Criteria

In iedere gemeente is er per categorie een titel te winnen voor de Fitnessclub en de Personal Trainer met de meeste stemmen. Maar er is ook een titel voor de Fitnessclub en de Personal Trainer met de beste gemiddelde waardering. Bij het uitbrengen van een stem kunnen mensen cijfers geven voor de prijs/kwaliteit verhouding, klantvriendelijkheid en in hoeverre mensen hun doelen bereiken bij de betreffende genomineerde.

Mensen sporten lokaal, titels per gemeente zeer waardevol

"Het overgrote deel van de mensen die naar een personal trainer of fitnessclub gaan, doen dat binnen een straal van een paar kilometer. De lokale titels die Fitnessclubs en Personal Trainers bij de verkiezing kunnen winnen zijn dan ook zeer waardevol. Want ook de concurrentie zit lokaal," aldus Wilfred Romijn van Vote Company, die de verkiezing in 2017 voor de zesde keer organiseerde. Na de editie van 2016 werd de benaming van de 'Fitnessclub van het Jaar'-verkiezing aangepast naar 'Dutch Fitness Awards' vanwege de toevoeging van de categorie voor Personal Trainers.

Ook vakjury voor Fitnessclubs en Personal Trainers

Personal Trainers en Fitnessclubs kunnen zich via www.dutchfitnessawards.nl ook aanmelden om in aanmerking te komen voor een Vakjury Award. Om uiteindelijk een vakjury award te kunnen winnen is wel een minimum aantal van 30 stemmen nodig bij de publieksverkiezing.

Award Show met Maan, Kim Kotter en Valerio Zeno

De Award Show vindt plaats op zondag 3 juni in Gorinchem en wordt gepresenteerd door voormalig Miss Nederland Universe Kim Kotter. Maan komt optreden en de afterparty wordt verzorgd door DJ Phalerieau (Valerio Zeno) & MC Aleinde Lon. De laatste jaren was de Award uitreiking bomvol en uitverkocht. In 2017 waren in Studio's Aalsmeer zo'n 800 fitnessprofessional aanwezig. De verwachting is dat dit aantal bij deze editie overtroffen wordt.

Fitnessclubs en Personal Trainers die mee willen doen, kunnen zich nu gratis in hun gemeente aanmelden via www.dutchfitnessawards.nl

Zelfde organisatie als de Musical Awards

De Dutch Fitness Awards worden georganiseerd door het onafhankelijke Vote Company. Zij zijn onder meer ook verantwoordelijk voor de realisatie van de AD Publieksprijs bij de Musical Awards, de Zoover Awards en de Dutch IT Channel Awards. De Verkiezing wordt gerealiseerd in samenwerking met bodyLIFE Magazine en Personal-Trainer.nl

 

Edities