Verbind, motiveer en coach met mywellness van Technogym

Verschenen in Bodylife nummer 3 2020


We leven in een digitale wereld waarin we met smartphones, tablets en nieuwe communicatietechnologieën altijd verbonden zijn met onze online content
.

Het Technogym mywellness® cloud platform, dat in 2012 is gelanceerd, biedt toegang tot gegevens, favoriete content en trainingsprogramma's, waar u zich ook bevindt. Hierdoor is het mogelijk om fysieke activiteit om te zetten in een gepersonaliseerde ervaring "on the go". Dit is wat we "Wellness on the GO" noemen. Het bereiken van leden, waar en wanneer dan ook, om contact te hebben, ze te motiveren en te coachen is nu belangrijker dan ooit en kan eenvoudig worden geactiveerd via het Technogym mywellness cloud platform.

VERBONDEN BLIJVEN
Het mywellness platform is de ideale oplossing om in contact te blijven met uw leden, ook als ze niet in uw fitnesscentrum zijn. Met een verscheidenheid aan verschillende beschikbare functies die kunnen worden geconfigureerd naar uw zakelijke behoeften, kunnen fitnesscentra onder andere de thuistrainingen van hun leden beheren. Gelukkig zijn veel fitnesscentra doorgegaan met het regelmatig coachen van hun leden thuis, dankzij de mywellness-app. Hierdoor konden veel mensen toch sporten tijdens de lockdown.

MOTIVEER LEDEN
Door in contact te blijven met de leden en door het aanbieden van een scala aan motiverende trainingsprogramma’s en online tools om thuis te trainen, is bewezen dat de leden op de middellange termijn meer loyaal zijn aan het fitnesscentrum. Zelfs als ze het centrum voor een langere periode niet bezoeken, bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie, blijven ze lid omdat ze hun trainingsgewoontes hebben behouden.

WIJ HELPEN U BIJ DE HEROPENING
De lockdown heeft geleid tot een sterke vraag van de consument naar fitness. Het is belangrijk dat u klaar bent om uw locaties veilig te heropenen. Technogym heeft hard gewerkt om u een compleet consultancy pakket aan te kunnen bieden. Met onze digitale oplossingen kunnnen leden de toegang tot de fitnessruimte boeken en beheren, kunt u nieuwe lay-outs voor social distancing maken en wij bieden richtlijnen voor sanitaire voorzieningen en hygiëne, communicatieondersteuning en een breed scala aan diensten ter ondersteuning van uw bedrijf. Dit en nog meer om u te helpen het referentiepunt te worden voor het welzijn van uw lokale community.
Interesse?

Neem vandaag nog contact op met Technogym via 010 – 422 32 22, of www.technogym.com/land/nl/technogym-total-wellness-solutions/ en ontvang gratis digitaal advies.
Edities