Inspirerende Milon Netwerkmeeting

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr9 2014
Inspirerende Milon Netwerk Meeting

Uiteraard stonden er diverse presentaties op het programma, ditmaal over marketing, (online) communicatie, positioneren en beleving. Maar er was ook nadrukkelijk ruimte voor onderling contact tussen alle ondernemers.

Milon directeur Raf Swerts: “Wat in een kleine zaal begon, is uitgegroeid tot een enorme event. Het mooie is dat zoveel klanten de moeite nemen om van ons en elkaar wat te leren. De interactie was groot en dat vinden we belangrijk. Zo leren onze klanten niet alleen van ons, maar ook van elkaar.”

Na de presentaties volgde een borrel, diner en afsluitende borrel met surprise-act van goochelaar Magic Mike. Dat in totaal zoveel ondernemers deze dag hun dagelijkse werk achter zich lieten om meegenomen te worden in alles wat ondernemer met de Milon Cirkel zo succesvol maakt, is voor Milon Areamanager Martijn van der Pijl een groot goed. “Als ik mezelf na ga, heb ik het meeste geleerd van dergelijke sessies. Van sparren met collega's en leren van deskundigen op hun vakgebied. Je moet zo nu en dan even afstand nemen en niet in je club maar aan je club werken. We zijn blij dat zoveel van onze klanten dat gedaan hebben.

Meer weten? www.miloncirkel.com

Zo'n 120 ondernemers en clubmanagers waren vrijdag 14 november bijeen in Fort St. Gertrudis in Geertruidenberg voor de jaarlijkse Milon Netwerk Meeting. Vanuit zowel België als Nederland waren 63 fitnesscentra vertegenwoordigd.

Edities