InBody motiveert in 2024

Verschenen in Bodylife nummer 6 2023


Gebouwd op reputatie en excellentie, het InBody ecosysteem inspireert en helpt fitnesscentra naar een hoger niveau in 2024.


Het is januari 2024. Fitness ondernemers weten als geen ander dat een nieuw jaar vele nieuwe kansen met zich meebrengt. Mensen hebben nieuwe doelen, nieuwjaar resoluties om gezonder en fitter te worden en ze zijn allemaal op zoek naar een sportfaciliteit die ze hierbij kan helpen. Echter, zoals vele fitness ondernemers, maar ook de nieuwjaarresolutie sporters weten, is het behouden van de juiste motivatie vaak lastig.

InBody biedt de oplossing voor zowel ondernemer als consument. Met het InBody ecosysteem houd jij jouw sporters gemotiveerd en blijf jij als sporter gemotiveerd. InBody meet namelijk de lichaamssamenstelling van een persoon en houdt hiervan de vooruitgang bij. Zo kun je elke sporter die jouw fitness faciliteit komt binnen lopen een nulmeting aanbieden.

Wanneer de nulmeting is voltooid weet deze persoon waar hij of zij nu staat. De InBody meet de skeletspiermassa, de vetmassa, het vetpercentage, lichaamswater en meer. Op basis van deze gegevens kan de trainer een trainingsschema opstellen, geheel gefinetuned naar de individu. Wel zo prettig om een gepersonaliseerd schema te ontvangen gezien iedereen uniek is en hierdoor andere behoeften heeft. Zeer persoonlijk, zeer professioneel en zeer gedetailleerd.

Naarmate de maand januari vordert, voer je nog eens een InBody test uit. Wat blijkt, de spiermassa is aantoonbaar toegenomen. Een fantastisch resultaat en de motivatie krijgt een flinke boost! Naarmate de maanden vorderen en er regelmatig een InBody test wordt uitgevoerd, wordt de gezondheid steeds beter en blijft de motivatie hoog.

Meer dan 600 fitnesscentra in Nederland motiveren hun leden met InBody. Maak het je klanten gemakkelijk om hun doelen te bereiken door ze aantoonbare vooruitgang te tonen.

Wil jij ook graag de behoeften van je leden beter begrijpen?  Neem dan gerust contact met ons op via www.inbody.com of info@inbody.com.
 
Edities