EMS Business Event 2024: ontdek de toekomst!

Verschenen in Bodylife nummer 6 2023


De EMS-markt ondergaat een ware revolutie! Als ondernemer in de fitnesswereld wil je zeker niet achterblijven in deze transitie naar datagedreven EMS-trainingen, bio-elektrische training (BET) en realtime on-body data tracking. Reserveer nu jouw plek voor het EMS Business Event op 2 en 3 februari 2024, een tweedaags evenement dat plaatsvindt in het prestigieuze Marriott Hotel te Amsterdam. All inclusive en helemaal in het teken van EMS!

Een exclusieve kans

Samen met een selecte groep gepassioneerde ondernemers zullen we tijdens deze dagen alle aspecten van EMS verkennen. Dit is een exclusieve kans om je studio of sportschool naar nieuwe hoogten te tillen. Wees er snel bij, want de beschikbare plaatsen zijn beperkt en de kaarten vliegen de deur uit!

De Nederlandse EMS-markt nu en in de toekomst

De Nederlandse EMS-markt ondergaat een opmerkelijke transformatie die de manier waarop we fitness benaderen volledig verandert. Tijdens het evenement zullen we dieper ingaan op de huidige stand van zaken in de EMS-markt, waarbij we de groeiende trend van datagedreven EMS-trainingen en bio-elektrische training (BET) belichten. Daarnaast willen we tijdens het evenement niet alleen stilstaan bij de huidige trends, maar ook de veelbelovende kansen voor de toekomst verkennen. Denk hierbij aan verdere innovaties in EMS-technologie en nieuwe toepassingen binnen de gezondheidszorg!
 

Van kabeltraining naar wireless smart body systemen

De verschuiving van traditionele bekabelde EMS-training naar geavanceerde draadloze smart body systemen is een gamechanger voor fitnessstudio's en sportscholen. Tijdens het evenement zullen we meer vertellen over deze technologische revolutie en de voordelen ervan. Draadloze EMS-training biedt een reeks opmerkelijke voordelen voor zowel trainers als sporters. Een van de voordelen is de toegenomen mobiliteit en flexibiliteit. Sporters kunnen vrijer bewegen tijdens hun trainingssessies, zonder gehinderd te worden door bekabeling. Dit opent de deur naar een bredere reeks oefeningen en activiteiten, waardoor de trainingservaring veelzijdiger en boeiender wordt. We vertellen meer over hoe je de overgang naar wireless smart body systemen soepel kunt laten verlopen en hoe het de prestaties en tevredenheid van je klanten verbetert.  
 

De nieuwste technologieën van EMS-pakken, hardware en software

Innovatie staat centraal bij SYMBIONT, en tijdens het EMS Business Event zullen we je inwijden in de nieuwste technologische hoogstandjes op het gebied van onze Tec Suits, hardware en software. Ontdek hoe onze geavanceerde Tec Suits de precisie en effectiviteit van elke trainingssessie verbeteren. Leer hoe de nieuwste hardware-oplossingen de gebruikerservaring naar een hoger niveau tillen, van draadloze verbindingen tot intuïtieve bediening. Bovendien zullen we de kracht van cutting-edge software demonstreren, die realtime data tracking en analyses mogelijk maakt. Ontdek hoe deze technologieën je studio of sportschool winstgevender kunnen maken en je concurrentiepositie kunnen versterken, terwijl je klanten een nieuwe fitnesservaring biedt.
 
Inspirerende sprekers uit de branche
Laat je tijdens het event inspireren door inspirerende sprekers uit de branche. Benjamin De Wolff – EMS-expert – zal zijn kennis met je delen, waarbij hij zowel de geschiedenis als de toekomst van EMS-training behandelt. Zijn inzichten beloven niet alleen boeiend te zijn, maar ook bij te dragen aan jouw begrip van de revolutionaire veranderingen die deze branche doormaakt.
Ariella Kemna, met een Master's degree in Sportwetenschappen op zak, zal de allernieuwste trends en ontwikkelingen in de EMS-markt met je bespreken. Haar expertise biedt een waardevolle kijk op wat er momenteel gebeurt en wat je kunt verwachten in de toekomst van EMS-training.
 
Een hoogtepunt van het evenement zal het verhaal zijn van Benno Diepering, de oprichter van Studio Prikkels. Hij zal niet alleen zijn persoonlijke succesverhaal delen, maar ook praktische adviezen geven over het opzetten en laten bloeien van een winstgevende EMS-onderneming.
 
Joshua Warkor, de eigenaar van Firegym Groningen, zal zijn ervaringen als EMS-studiohouder delen en hoe EMS zijn fitnessonderneming heeft getransformeerd. Zijn verhaal is een inspirerend voorbeeld van de impact die EMS kan hebben op het succes van een sportschool of studio.
 
Bovendien zal Ilona De Haan van Creatief Marketing Bureau VYZUAL waardevolle marketingstrategieën en benaderingen presenteren. Haar inzichten zullen je helpen om je EMS-business effectief te promoten en klanten aan te trekken.
 
Bootcamp Training: Ervaar EMS!
Op de tweede dag van het evenement staat er een unieke bootcamptraining in het Vondelpark op het programma, geleid door niemand minder dan Paul Toman en Benno Diepering. Tijdens deze boeiende sessie krijg je de kans om zelf de kracht van EMS te ervaren. Benno en Paul zullen je persoonlijk begeleiden bij praktische oefeningen, de juiste technieken en benaderingen voor EMS-training. Dit is dé gelegenheid om te begrijpen hoe EMS-training werkt en de onmiddellijke voordelen ervan zelf te ervaren. Een hands-on ervaring die je niet mag missen tijdens dit evenement!
 
Dus, waar wacht je nog op? Schrijf je nu in voor het EMS Business Event 2024 en zet de eerste stap naar een succesvolle toekomst voor jouw studio of sportschool! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 2 en 3 februari 2024 in Amsterdam!
 
Meer weten? www.symbiont360.com/nl of volg ons via Facebook of Instagram @symbiont_nld
 
Edities