SYMBIONT: Maximale flexibiliteit, maximale resultaten

Verschenen in Bodylife nummer 6 2023


Als sportschool- of studiohouder ben je altijd op zoek naar manieren om je aanbod uit te breiden en nieuwe klanten aan te trekken. SYMBIONT is een strategische zet om je onderneming naar een hoger niveau te tillen. Wij helpen jou om je sportschool of studio te laten groeien door innovatieve en effectieve trainingsmogelijkheden aan te bieden. Hoe? Lees het hier!

Ondersteuning vanaf dag één

Als je ervoor kiest om EMS-trainingen aan te bieden met SYMBIONT in jouw sportschool of studio, nemen wij de taak op ons om jou volledig te ondersteunen en begeleiden bij het onboarding proces. We begeleiden je stap voor stap in het proces van het omzetten, transformeren en implementeren van ons unieke concept in jouw sportschool of studio. We bieden ondersteuning vanaf dag één en blijven betrokken bij onze partners, zelfs na de succesvolle implementatie van ons unieke concept. We blijven beschikbaar voor vragen en verdere ondersteuning.

Volledige marketingondersteuning

Marketing is van essentieel belang als je een nieuw product aanbiedt. Bij SYMBIONT begrijpen we dat en daarom bieden we onze partners volledige marketingondersteuning. Zo kun jij je richten op andere belangrijke zaken.
 
Je vraagt je wellicht af welke marketingondersteuning je kunt verwachten. Dat is heel eenvoudig: enkele weken voordat je met SYMBIONT begint, ontvang je van ons een 'Product Teaser'. Dit is een paspop met het Tec Suit erop, die je in jouw sportschool of studio kunt plaatsen om je leden alvast een voorproefje te geven van wat er gaat komen. Bovendien kunnen we flyers, posters, brochures en roll-ups voor je verzorgen om het product te promoten. We denken graag met onze partners mee en streven ernaar om jouw succes te ondersteunen!

Uitbreiding van je klantenbestand

Hoe verleid je die nieuwe klantenpopulatie? Schotel een nieuw product voor, met innovatieve en verrassende oplossingen die écht het verschil maken; SYMBIONT!
 
Ons doel? Maatwerk leveren met oog voor zowel onze partners als hun leden. De vraag is dus niet óf je nieuwe leden aantrekt met SYMBIONT, maar eerder hoevéél nieuwe leden je aan de haak slaat. En het leuke is dat we je de sleutel tot succes in handen geven met de ultieme flexibiliteit.
 
Beeld je eens in, je begint met slechts twee van onze Smart Training Devices, en voordat je het weet, moet je uitbreiden omdat iedereen in jouw sportschool of studio in de rij staat voor EMS-trainingen. Bij SYMBIONT zijn de mogelijkheden eindeloos!

De voordelen van SYMBIONT

SYMBIONT biedt tal van voordelen, voor zowel de ondernemer als de sporter. Eén van de belangrijkste voordelen voor jou als sportschool- of studiohouder? Je hoeft geen fortuin uit te geven dankzij ons handige huuroptie-model, wat wij "Smart Renting" noemen. De complete uitrusting, inclusief de basissets met 6 Tec Suits, is bij de huur inbegrepen en hoef je niet zelf aan te schaffen. En het leuke is dat je op elk moment je uitrusting kunt uitbreiden!
 
En voor jouw leden? Zij kunnen nu onbezorgd genieten van hun eigen draadloze Tec Suit zonder te hoeven delen met andere sporters. Bij ons staat hygiëne namelijk hoog in het vaandel. Het draadloze Tec Suit biedt niet alleen ongekende bewegingsvrijheid, maar is tevens uitgerust met gepatenteerde droge elektroden en biosensoren. Hierdoor kan het pak in real-time de prestatiegegevens van jouw sporters vastleggen, die vervolgens worden weergegeven in de handige Curtdi app. Met SYMBIONT ben je verzekerd van gegevensgedreven workouts, want meten is weten, en dat is precies wat onze SYMBIONT-oplossing zo uniek en waardevol maakt.

Multi-inzetbaarheid

Of het nu gaat om het aantrekken van leden die aan hun conditie willen werken, spieren willen opbouwen, high-intensity interval training (HIT) willen beoefenen, of op zoek zijn naar andere workout mogelijkheden: SYMBIONT past perfect bij jouw sportschool of studio! Met zijn unieke mix van elektrische spierstimulatie (EMS), real-time metingen, evaluatie en coaching biedt SYMBIONT diverse mogelijkheden. Met SYMBIONT kies je voor een slimme aanpak voor jouw sportschool of studio, waarmee je het verschil maakt en je onderscheidt van de concurrentie.
 
Mogelijkheid voor groepstrainingen

Groepstrainingen geven met EMS was nog nooit zo eenvoudig. Met de introductie van de nieuwe slimme technologie van SYMBIONT kunnen meerdere deelnemers tegelijkertijd een bio-elektrische training volgen. Sporters kunnen zelf de intensiteit aanpassen op het Tec Suit, waardoor trainers de mogelijkheid hebben om de sporters effectief te begeleiden.
 
De toekomst van fitness

SYMBIONT staat aan de voorhoede van de fitnessrevolutie. Met onze baanbrekende EMS-technologie, handige draadloze Tec Suits, directe feedback en uitgebreide ondersteuning tillen we fitness naar een nieuw niveau. Word jij onze nieuwe partner!?
 
Meer weten? www.symbiont360.com/nl of volg ons via Facebook of Instagram @symbiont_nld
Edities