Ontdek de kracht en effectiviteit van EMS

Verschenen in Bodylife nummer 4 2023
EMS is geen hype, maar een wetenschappelijk bewezen trainingsmethode! Deze nieuwe manier van trainen is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden, zowel onder sporters als trainers. Als sportschooleigenaar of personal trainer wil je jouw klanten de best mogelijke trainingservaring bieden en EMS kan je daarbij helpen. EMS heeft bewezen resultaten geleverd die verder gaan dan traditionele trainingsmethoden. Wij vertellen je meer over waarom EMS ook voor jouw sportschool of studio de perfecte toevoeging is!

De effectiviteit van EMS

De effectiviteit van EMS wordt ondersteund door talrijke wetenschappelijke studies en onderzoeken. Deze studies hebben aangetoond dat EMS-training leidt tot significante verbeteringen in spierkracht, spieruithoudingsvermogen en vetverbranding. Bovendien kan EMS helpen bij het verbeteren van de algehele lichaamssamenstelling, waardoor het een ideale training is voor zowel spieropbouw als gewichtsverlies. Of je nu een atleet bent die zijn prestaties wil verbeteren, een fitnessliefhebber die spiermassa wil opbouwen of iemand die gewicht wil verliezen, EMS kan op maat worden aangepast aan individuele behoeften. De resultaten zijn veelbelovend en laten zien dat EMS een uiterst doeltreffende trainingsmethode is.

De toekomst van fitness
EMS heeft de Europese fitnessmarkt veroverd! De nieuwe trainingsmethode is al geruime tijd populair in andere Europese landen en verovert snel de rest van de wereld. In Duitsland, Oostenrijk, en Spanje bijvoorbeeld, wordt EMS al veelvuldig gebruikt in sportscholen en door personal trainers. EMS is de toekomst van fitness! Jij, als sportschoolhouder of personal trainer, kan niet meer achterblijven!

Medisch gecertificeerd
Bij SYMBIONT begrijpen we het belang van veiligheid en kwaliteit als het gaat om EMS-training. Daarom willen we benadrukken dat al onze EMS-apparatuur medisch gecertificeerd is. Dit betekent dat onze apparatuur voldoet aan strikte medische normen en regelgeving om ervoor te zorgen dat het gebruik ervan veilig is. Het is geschikt voor mensen van alle fitness - niveaus en leeftijden. EMS kan worden gebruikt voor krachttraining, revalidatie en prestatieverbetering, wat het een veelzijdige en effectieve trainingsmethode maakt. Het feit dat SYMBIONT medisch gecertificeerd is, benadrukt ons streven naar professionaliteit en betrouwbaarheid. We willen ervoor zorgen dat sportscholen en studio's die met ons samenwerken, kunnen vertrouwen op de hoogste kwaliteitsnormen bij de uitrusting die ze gebruiken.

Nieuwe klantgroepen aantrekken
Het aanbieden van EMS-training in jouw sport - school of studio zorgt ervoor dat je nieuwe klantgroepen aantrekt. Dankzij de nieuwe trainingsmethode kunnen mensen met een druk schema eenvoudig en snel een workout uitvoeren én verbluffende resultaten behalen. Daarnaast is EMS ook aantrekkelijk voor mensen met beperkingen of blessures. Zij hebben baat bij EMS als een veilige en effectieve manier om aan kracht en conditie te werken zonder extra belasting op hun gewrichten. Met SYMBIONT kun jij nieuwe klantgroepen aantrekken en een breder publiek bedienen binnen de fitnessbranche.

Draadloos Tec Suit met realtime-feedback
Eén van de meest opmerkelijke aspecten van EMS is het gebruik van een draadloos Tec Suit met realtime-feedback. Dankzij de draadloze verbinding is er geen gedoe met kabels, waar - door de bewegingsvrijheid wordt gemaximaliseerd en sporters zich vrij kunnen bewegen tijdens hun EMS-training. Het innovatieve Tec Suit maakt draadloos ver - binding met het Smart Body Device en biedt gedetailleerde informatie over de prestaties van de sporter tijdens de training. Met realtime-feedback kunnen trainers en sporters, de trainingsintensiteit aanpassen aan de individuele behoeften en doelen. Dit maximaliseert de effectiviteit van de training en zorgt voor een interactieve trainingservaring die nooit eerder mogelijk was!

Smart Renting
Sportscholen en studio’s hebben dankzij ons flexibele huurmodel de mogelijkheid om EMS-apparatuur te huren op basis van hun specifieke behoeften. Smart Renting! Dit zorgt ervoor dat je vandaag nog kan starten met EMS zonder hoge investeringskosten. Bovendien ben je flexibel in het op- en afschalen van de Smart Body Devices. Wij streven ernaar om EMS-training toegankelijk te maken voor elke fitnessondernemer. Kies het abonnement wat bij jou wensen past en ga aan de slag met SYMBIONT!

Word jij onze partner?
Van de initiële consultatie en demonstratie tot de training, marketingondersteuning, technische hulp en continue updates, SYMBIONT staat klaar om jou te begeleiden op weg naar succes. Kies voor de kracht van EMS! Dan zorgen wij voor een snelle, naadloze en succes - volle integratie. Bij SYMBIONT geloven we in langdurige partnerschappen. We blijven altijd met onze partners in contact om de vooruit - gang te volgen en ondersteuning te bieden waar nodig.

Meer weten?
www.symbiont360.com/nl of volg ons via Facebook of Instagram @symbiont_nld
Edities