EFAA Opleidingen


EFAA biedt opleidingen, hulpmiddelen en bijscholingen voor clubmanagers, fitness trainers, personal trainers en leefstijlcoaches. Wilt u uzelf, uw team of uw organisatie doorontwikkelen naar een erkend hoogwaardig service- en kwaliteitsniveau, dan heeft u aan EFAA de ideale partner.
 
Missie
EFAA ondersteunt en stimuleert de professionalisering van de fitnessbranche en de toepassing van de internationale ACSM beweegnorm in de maatschappij, door middel van kwaliteit verbeteringsprojecten voor ondernemers/organisaties en vakopleidingen voor werknemers in de fitnessbranche ter bevordering van duurzaam bewegen.

Visie
Duurzaam bewegen en professionaliseren van het vak fitness begeleiding, personal training en clubmanagement.
Het fitnesscentrum is het professionele lokale centrum voor sport en bewegen, dat ervoor zorgt dat kennis, informatie en expertise toegankelijk en beschikbaar zijn voor de gebruikers. Daarmee levert het fitnesscentrum een zeer belangrijke bijdrage aan de gezondheid, preventie, welzijn en ontplooiing van de samenleving en het individu.
 
Producten / diensten
Het fitnesscentrum is het professionele lokale centrum voor sport en bewegen, dat ervoor zorgt dat kennis, informatie en expertise toegankelijk en beschikbaar zijn voor de globale bevolking. Daarmee levert het fitnesscentrum een zeer belangrijke bijdrage aan de gezondheid, welzijn en ontplooiing van de samenleving en het individu.

Op de volgende vlakken staat EFAA Fitness professionals bij:

  • Opleidingen, trainingen en workshops
  • Management tools
  • Vakliteratuur en publicaties
  • Congressen
  • Beweeg stimulering programma's

EFAA Opleidingen


Houtstraat 14
6001 SJ
Weert
Nederland
T: 0495 - 533 229