11 june 2023

FestyFit op volle toeren ondanks de verzengende hitte

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
11 june 2023
De eerste editie van FestyFit heeft een goede opkomst, voldoende bezoekers hebben de hitte getrotseerd om nu al de conclusie te trekken dt dit festival een vervolg zal krijgen. Alles ie perfect verzorgd door het team van Club Joy in samenwerking met de deelnemers en de medewerkersvan het CIOS. Bovenal is de sfeer echt top!

Alle sessies, lezingen en workshop wordend. Goed tot zeer goed bezocht. De catering is prima georganiseerd, geen ellenlange wachtrijen en door het hitteprotocol overal waterpunten. Kennis opdoen kan hier zeker, de keuze is enorm. FestyFit heeft maar liefst vijf lecture area's met sprekers voor allerlei doelgroepen. Fitness ondernemers, (personal) trainers of de fanatieke sporter, iedereen loopt geïnspireerd de ruimtes uit.

De topivcs zijn o.a.: voeding, training, succesvol ondernemen, personal branding, marketing of persoonlijke ontwikkeling. Met ruim twintig (bekende) sprekers grijp je hier nooit mis. Gewoon lekker (in het zonnetje) zitten tussen de buitenactiviteiten met een DJ op de achtergrond kan natuurlijk ook.

LARZ a.k.a. The Energy Man is er natuurlijk, maar ook Gilton Franklin met zijn waanzinnige 90’s R&B-Hiphop workout. Verder: Janneke Bakker, Carlos Ramirez en Christos Gabriel. Je kunt zelfs een training volgen van personal trainer Ronny van de Ven, bekend van het TV-programma “The Talent Project”. 

Zet voor volgend jaar alvast 26 mei 2024 vast in je agenda! www.FestyFit.nl
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
Festyfitfitness festivalFitness eventfitness beurs
Gerelateerde artikelen
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf