27 march 2023

30 miljoen dollar gym, ’s werelds grootste én duurste gym ter wereld staat in Dubai

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
27 march 2023
Wie dacht dat we met de diverse John Reed’s, the Mirai en Heimat van RSG de ultieme luxe hebben aan gym’s vergist zich. Zodra het af is zal het naar verluidt "de meest technologisch geavanceerde gym" zijn. 

Er wordt momenteel in Dubai gebouwd aan wat naar verluidt 's werelds grootste en duurste sportschool zal worden. Het project heeft maar liefst 30 miljoen dollar gekost en de oprichter van de sportschool, Bader Boodai, ziet dit als de verwezenlijking van zijn grootste droom. Oxygen Gym, zoals de sportschool heet, zal volgens de makers de fitness- en bodybuildingwereld naar 'the next level' brengen.

Over de tarieven van Oxygen Gym is nog niets bekend, maar gezien de kosten van de bouw van de sportschool, zal het waarschijnlijk niet goedkoop zijn om hier te sporten. Momenteel is EXOS in Arizona de duurste sportschool ter wereld, met abonnementskosten van $ 30.000 per jaar. Ter vergelijking, een abonnement bij Basic Fit kost zo'n € 360 per jaar, vermoedelijk kun je straks bij Oxygen in Dubai 1 jaar sporten voor hetzelfde geld kun je met 100 man bij René Moos fit blijven.
 


 
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf