1 maand geleden

BFT franchise bundelt krachten met Hyrox

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
1 maand geleden
Hyrox, de grootste fitnessrace ter wereld en BFT werken samen!

De snelst groeiende fitnessfranchise van Azië-Pacific, BFT, bundelt zijn krachten met Europa's grootste fitnessrace HYROX, waarbij BFT het exclusieve trainingscentrum voor HYROX in Azië-Pacific wordt.

“BFT is erg verheugd om deze innovatieve samenwerking aan te kondigen en heeft het gevoel dat het BFT-trainingssysteem uniek gepositioneerd is om de perfecte officiële trainingspartner te zijn voor HYROX en de vele mensen die hun evenementen wereldwijd bijwonen. We kunnen niet wachten om de positieve groei van deze samenwerking voor beide merken te zien, met HYROX-deelnemers die trainen in BFT-studio's over de hele wereld, en onze BFT-gemeenschappen die deelnemen aan HYROX-evenementen!” - Cameron Falloon, oprichter van BFT.

Dit is het grootste wereldwijde partnerschap voor HYROX dat niet alleen fitnessliefhebbers in Azië-Pacific iets zal geven om voor te trainen, maar ook zal helpen om het profiel van HYROX in APAC te versterken, terwijl het de naamsbekendheid van BFT in Europa zal vergroten terwijl ze hun wereldwijde expansie voortzetten.

BFT wordt het officiële HYROX-trainingscentrum voor Azië-Pacific en creëert het perfecte platform voor atleten om zich voor te bereiden op hun HYROX-evenement.

“We zijn verheugd om samen te werken met BFT, bekend om het leveren van een van de meest geavanceerde trainingsmethodologieën die zullen fungeren als HYROX-trainingscentra in Australië, Europa en Azië. Samen kunnen we atleten over de hele wereld inspireren om hun grenzen te verleggen en hun training een doel te geven – hun volgende HYROX-races.” - Christian Toetzke, oprichter van HYROX.

Naast hun bestaande progressieve, op wetenschap gebaseerde trainingsprogramma's, zal BFT HYROX-specifieke trainingsprogramma's toevoegen aan hun wekelijkse programmering in alle 240 open studio's. HYROX-atleten kunnen vol vertrouwen lid worden van hun lokale BFT, in de wetenschap dat ze de best mogelijke voorbereiding zullen krijgen voor hun HYROX-evenement, waarvan de eerste in augustus in Sydney en Melbourne zal zijn, gevolgd door Singapore in oktober.

Voor meer informatie over HYROX: www.hyrox.com

Voor meer informatie over BFT: www.bodyfittraining.com
 
HYROXBFTfitness franchise
Gerelateerde artikelen
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf