2 maanden geleden

Woonkamer en sportschool ineen!

Jeroen Gerats
CLO - Magazine Manager bodyLIFE
2 maanden geleden
Double Shift opende in juni haar deuren met een compleet nieuw sportschool concept, een plek waar sport naadloos aansluit op de rest van je leven. 

Het leven bestaat tegenwoordig uit vele verplichtingen. Sporten is er ook zo eentje. Daarom bedachten Aron Kovacs en Maarten Pleunis een nieuw concept waar alles onder één dak valt, zodat sporten iets minder moeite kost. Een plek waar je afspreekt met je vrienden, waar je kunt werken, een massage boeken, relaxen in de sauna én kunt sporten. Daarnaast worden er exposities, spreker events, diners en cocktailavonden georganiseerd. De grensverleggende sportschool bevindt zich verborgen in hartje Jordaan, in een 1000m2 groot historisch pakhuis (van oorsprong een Stoom-Suikerraffinaderij). 

Dit is je nieuwe sportschool, de plek waar je afspreekt met vrienden of een uurtje gaat werken. Kom sporten, relaxen in sauna, of plof neer op een van de comfortabele banken in onze gezellige lounge. Er zijn altijd verse snacks en shakes om je gezonde leven nog mooier te maken.

Bij Double Shift vind je het nieuwste Technogym-apparatuur, maar ook een brede keus aan groepslessen. We zitten in een fantastisch gerenoveerd pakhuis in hartje Amsterdam. Zachte handdoeken, natuurlijke body- and haarproducten en een brandschone, ruime sauna zijn vanzelfsprekend. Maar er is meer. Double Shift organiseert voor leden ook exposities, sprekers, diners, cocktailavonden en bier- en wijn proeverijen. Zodat je niet alleen langskomt omdat het moet, maar omdat je wilt.

Oprichter Aron & Maarten over Double Shift: “Door je dag in te delen hoe het jou het beste uitkomt (tijdens, voor, of na werk sporten) is je dag veel minder versplinterd en houd je het veel langer vol. We bieden een plek waar je alles kunt doen, zodat je niet alleen langskomt omdat het moet, maar omdat je wilt. Kortom, een sportschool die het sporten naadloos laat aansluiten op de rest van je leven.”

Faciliteiten

  • Technogym apparatuur
  • Groepslessen
  • Personal trainers
  • Flexibele werkplekken
  • Juice-, en coffeebar
  • Masseurs van Tension Tamers
  • Wellness sauna
  • Lounge
  • (Zachte) handdoeken van Yumeko
  • Natuurlijke body en haarproducten van Malin&Goetz

Double Shift bevindt zich op de Lauriergracht 102 in Amsterdam. Voor meer informatie zie de website. Openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag 7.00-23.00 en op zaterdag & zondag 9.00 17.00.

Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf