22 march 2021

Life Fitness organiseert twee nieuwe LIFETALKS

22 march 2021
Het zijn bijzondere tijden en samen doen we er alles aan om iedereen gezond en in beweging te houden. Vanuit deze gedachte nodigt Life Fitness je uit voor twee nieuwe LIFETALKS vanaf hun unieke platform.

Direct aanmelden? Klik hier. 

Hoe haal ik het maximale uit deze ingewikkelde situatie? 
  • Dinsdag 23 maart
  • 10.30 – 12.00 uur
Al maanden heerst er onzekerheid in de fitnessbranche en na elke persconferentie is het weer zoeken naar mogelijkheden. Tijdens deze LIFETALKS vertellen ondernemers Pepe Clemens van Exercise uit Voorburg en Peter van Staalduinen van The Gym uit ’s-Gravenzande hoe zij het maximale uit deze ingewikkelde situatie halen.

Tijdens de langdurige lockdown hebben Peter en Pepe, net als allerlei andere ondernemers, verschillende initiatieven opgetuigd om het hoofd boven water te houden. Zij vonden manieren om personeel en leden betrokken en gemotiveerd te houden. Log dinsdag de 23e in, doe ideeën op en pik wat mee van de positieve energie van deze twee creatieve ondernemers. 
    

Hoe bereid ik mijn apparatuur voor op de heropening?
  • Dinsdag 30 maart
  • 10.30 – 12.00 uur

Iedereen begrijpt het belang van een veilige en gezonde trainingsomgeving voor leden en personeel.Jouw apparatuur heeft maanden stilgestaan en als jij straks eindelijk de deuren weer mag openen, wil je er zeker van zijn dat alles in orde is.

Tijdens deze LIFETALKS geeft het Serviceteam van Life Fitness hands-on advies over onderhoud en schoonmaak van de apparatuur. De mannen die normaal gesproken al jullie vragen omtrent onderhoud, storingen en onderdelen beantwoorden, nemen nu de tijd om jullie stap voor stap door de voorbereidingen heen te lopen. 

Ook zo benieuwd hoe zij er uit zien? Join dan onze LIFETALKS op 30 maart. 

 

Er zal tijdens beide LIFETALKS voldoende gelegenheidzijn voor het stellen van vragen. Bovendien is het mogelijk plaats te nemen aan een virtuele tafel om verder van gedachten te wisselen. 

Meer weten? Klik hier voor meer informatie en inschrijven.
 
Bedrijf

Life Fitness

Laatste artikelen van dit bedrijf