7 december 2020

EuropeActive werkt samen met Sport Alliance om de digitale transformatie te verbeteren

7 december 2020
EuropeActive (EA) is verheugd Sport Alliance GmbH aan te kondigen als een nieuwe Bronze-member. De missie van Sport Alliance is om de fitnessbranche te digitaliseren door een holistisch cloudplatform voor sportscholen en studio's aan te bieden met als uiteindelijk doel fitness toegankelijker te maken en een actievere levensstijl te promoten.

Sport Alliance maakt al meer dan 30 jaar deel uit van het digitaliseringsproces van de fitnessindustrie met hun ledenbeheersoftware "Magicline". Het bedrijf richt zich specifiek op de belangrijkste uitdagingen en pijnpunten waarmee de meeste sportschoolexploitanten in de huidige wereld worden geconfronteerd, waaronder het genereren van leads, leadconversie en ledenbehoud door slimme digitale oplossingen aan te bieden die mensen inspireren om vaker actiever te zijn.

Aangezien deze doelen aansluiten bij de missie en visie van EuropeActive, was het voor Sport Alliance vanzelfsprekend om lid te worden van het EuropeActive-netwerk. Het digitale ecosysteem van Sport Alliance is de brandstof geweest achter de race van RSG Group om 's werelds grootste fitnessoperator te worden. Nu wil het bedrijf ook andere operators bedienen in Spanje, Italië, Frankrijk, Nederland en nog veel meer over de hele wereld.

Daniel Hanelt, CEO van Sport Alliance GmbH: "We zijn erg verheugd om ons bij de EuropeActive-familie aan te sluiten. Als succesvolle softwareleverancier op de Duitse markt willen we nu sportschoolbeheerders in alle landen helpen met de digitalisering van hun sportfaciliteiten. Sport Alliance GmbH streeft ernaar de fitnessindustrie te digitaliseren en iedereen te inspireren om een ??actief en gezond leven te leiden. Lid worden van EuropeActive is een natuurlijke stap voor ons als in Europa gevestigd bedrijf. We zijn blij deel uit te maken van deze beweging en kijken ernaar uit om samen met de andere leden te werken aan een meer actieve levensstijl wereldwijd", zegt Hanelt.

Andreas Paulsen, uitvoerend directeur van EuropeActive, gaf ook commentaar op het partnerschap: "We zijn verheugd om samen te werken met Sport Alliance als een professionele digitale organisatie die zich inzet om het proces van digitalisering van onze sector te versnellen. De op gegevens gebaseerde kennis van Sport Alliance van het gedrag van eindgebruikers in onze sector zullen ongetwijfeld van cruciaal belang zijn voor het proces van het opnieuw uitvinden van onze sector voor betere versies van onszelf, nu we uit de schaduw van Covid-19 treden."

"De Covid-19-pandemie heeft ons hele ecosysteem laten zien dat digitalisering en fitnesstechnologie existentieel belangrijk zijn geworden om effectief contact te maken met fitness- en fysieke activiteitsgebruikers van alle achtergronden, overal. Op basis van de titel Digital van ons Horizon 2025 Sectoral Manifesto, zijn we zeer toegewijd om de digitale en technische gemeenschap van onze sector te ondersteunen en te promoten bij het bouwen van onze toekomstige digitale infrastructuur en technische oplossingen", aldus Paulsen.
EuropeActiveSport Alliance GroupMagicline
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Magicline

Laatste artikelen van dit bedrijf