1 july 2020

House of Workouts viert heropening sportscholen met silent disco midnight class

1 july 2020
Eindelijk was het zover: 1 juli! Een datum welke bij veel fitnessondernemers rood gemarkeerd in hun agenda stond. Want? Na 3,5 maand gesloten te zijn geweest, mogen de sportscholen hun deuren weer openen. Reden te meer om er een knallende opening van te maken. Bij de één wat eerder dan bij de ander. Per slot was het om 00:00 uur al 1 juli, dus waarom al niet meteen van start gaan, om stipt 00:00 uur?  

Samen van start gaan

House of Workouts (ook wel bekend van groepsfitness programma’s XCORE®, BRN® & LXR®) heeft haar licentie clubs opgetrommeld om tegelijkertijd de heugelijke gelegenheid te vieren door direct om 00:00 uur met de eerste groepsles van House of Workouts van start te gaan. Toch een beetje samen, maar op afstand; helemaal van deze tijd! 

#MidnightClass
De zogeheten eigen #MidnightClass vanuit House of Workouts vond plaats op hun pilot-club Active Ladies in Voorburg. 22 enthousiaste leden stonden in de startblokken om de nieuwe les te volgen en konden geen moment langer wachten. Onder leiding van master trainer Damien Genefaas werd het nieuwe ‘sport-tijdperk’ ingewijd met een spiksplinternieuwe XCORE® les, silent-disco edition. ‘Onze buren hebben immers hun nachtrust nodig!’ aldus Renata Jarz, House of Workouts.

Ook tientallen andere HOW clubs in Nederland openden haar deuren om 00:00 uur en deden de favoriete #MidnightClass van House of Workouts met eigen leden. Renata Jarz: ‘Een mooiere opening na de afgelopen maanden, konden wij ons niet voorstellen. Wij gaan vol met goede moed de nieuwe periode voor de fitnessbranche tegemoet.’

 
heropening
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

House of Workouts

Laatste artikelen van dit bedrijf