House of Workouts


"HOW to get your members moving"

Dat is de missie van House of Workouts (HOW). HOW biedt jou als fitnessondernemer een succesvol en rendabel verdienmodel met de groepstrainingen XCORE®, BRN® en LXR®.

Bij HOW werkt een groot team specialisten, van fysiotherapeuten tot clubmanagers. Zij hebben allen één passie: groepstrainingen. Gezamenlijk onderzoeken zij hoe de groepstrainingen nog succesvoller kunnen worden gemaakt. Van verantwoorde bewegingen tot aan de juiste muziek, communicatie naar de leden en de bijpassende marketing. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

Bij HOW willen wij dat jij als fitnessondernemer succesvol wordt en blijft met behulp van onze groepstrainingen. Dit kan alleen als het hele plaatje klopt; een goede introductie van de groepstrainingen door het receptie personeel, de beste instructeurs, het WOW gevoel tijdens de training en zeer enthousiaste deelnemers die met een glimlach JOUW club verlaten. HOW? HOW!

Bij HOW krijgen de instructeurs gedegen opleidingen waardoor ze de programma’s kunnen dromen. Zo wordt trainen een feestje; iets waar je je als deelnemer op verheugt en na afloopt met plezier op terugkijkt.

HOW brengt elke week duizenden mensen in beweging met groeps­lessen vol fun, kwaliteit en resultaat.

House of Workouts


Herenstraat 55
2271 CB
Voorburg
Nederland
T: 070 427 6910