11 maanden geleden

Vijf opleiders uit fitnessbranche fuseren tot Fitness Education Group

11 maanden geleden
Per 1 juni 2020 zijn vijf bedrijven uit de fitnessbranche samengegaan in de Fitness Education Group (FEG), te weten: EFAA opleidingen, Sport&People, BlackBoxPublishers, BlackBoxAcademy en LAPT Business Coaching. De centrale gedachte achter deze fusie is dat het aanbieden van een gecombineerd opleidingsprogramma, voor zowel beginnende als gevorderde fitness professionals, grote voordelen voor de cursisten biedt. 

De vijf genoemde bedrijven blijven onafhankelijk opereren, maar door de oprichting van de Fitness Education Group wordt er steeds meer naar synergie gezocht. Zo wordt LAPT in september opnieuw gelanceerd en zal het zich volledig gaan richten op business coaching voor fitness professionals. BlackBoxPublishers blijft zich richten op het faciliteren van kennis en informatie voor fitnessprofessionals, waar BlackBoxAcademy fitness professionals blijft helpen om management expertises te ontwikkelen. EFAA opleidingen en Sport&People blijven als opleidingsinstituut (inter)nationale branche-erkende opleidingen voor fitness professionals aanbieden op het gebied van beweging, voeding en gedragsverandering. Op deze manier voorziet de FEG professionals in de fitness- en healthsector in Europa van world-class opleidingen, informatie en tools om te groeien.

Veel kennis en ervaring
Kelby Jongen (mede-eigenaar Fitness Education Group): “Deze samenwerking is geweldig, omdat er zo ontzettend veel kennis en ervaring in deze vijf bedrijven zit. Door deze bedrijven samen te brengen, kun je iedereen voorzien in de behoefte van basiskennis tot specialistische kennis.”  

John van Heel (oprichter EFAA opleidingen en mede-eigenaar Fitness Education Group): “Door de krachten en expertise te bundelen, kunnen we de service dichter bij huis brengen voor de deelnemers, de kwaliteit nog meer optimaliseren en een nog completer en positiever carrière perspectief bieden voor de toekomstige personal trainers en coaches in de branche. De FEG maakt het mogelijk gebruik te maken van een unieke samenbundeling van expertise en succesfactoren, waardoor personal training en coaching in Europa in een stroomversnelling gaan komen en er steeds meer succesvolle personal trainers en leefstijlcoaches actief zullen zijn in de branche. De FEG is de stuwkracht en de inspiratiebron voor het carrière perspectief van personal trainers en leefstijlcoaches in Europa.”

Gratis e-book Sitting is killing
Om deze fusie in te luiden en professionals op een toepasselijke manier kennis te laten maken met de Fitness Education Group, wordt het boek ‘Sitting is killing’van Arto Pesola t.w.v. € 39,95 gratis als e-book ter beschikking gesteld. Ga naar Fitness Education Group, vul je gegevens in en ontvang direct dit interessante e-book per e-mail. Op deze website vind je tevens alle informatie over de Fitness Education Group en de daartoe behorende merken. 

www.fitnesseducationgroup.com 


EFAASport&PeopleBlackBoxPublishersBlackBoxAcademyLAPTFitness Education GroupHDD Group
Gerelateerde artikelen