2 weken geleden

Omroep Brabant zet sportscholen in het zonnetje in radioprogramma Hart voor de Sportscholen

2 weken geleden
De afgelopen periode hebben sportschoolhouders laten zien hoe hecht de branche is door samen op te trekken in de ambitie om zo snel als mogelijk weer open te gaan. Dat is een mooie aanleiding geweest voor Omroep Brabant om vanaf vrijdag 26 juni iedere week een uur geheel in het teken te zetten van sportscholen en hun medewerkers.

In het radio-programma Hart voor de Sportscholen worden medewerkers in het zonnetje gezet en hoor je hun mooie verhalen. Leuk en relevant dus voor iedereen die in een sportschool werkt (of sport) om iedere vrijdag te luisteren.
 
Hart voor de Sportscholen is een wekelijkse radio-uitzending met feelgood muziek om even de zinnen te verzetten, inspirerende verhalen te vertellen en nieuws toegespitst op de sportbranche te delen. Sportschooleigenaren of medewerkers kunnen hun organisatie of collega’s opgeven als blijk van waardering. De medewerkers mogen daarna zelf de invulling van het radioprogramma verzorgen, van top-10 favoriete nummers, tot het uitlichten van een speciaal persoon.

Hart voor de Sportscholen is iedere vrijdag om 12.00 uur te beluisteren via Omroep Brabant radio. Of luister de uitzending terug via omroepbrabant.nl/media

Wilt u ook uw medewerkers een hart onder de riem steken in deze tijd? Of wilt u graag meer informatie over Hart voor de Sportscholen? Stuur dan een mail naar marketing@omroepbrabant.nl
Meest recente artikelen