15 may 2020

NASM Personal Training: EFAA en Sport&People slaan handen ineen

15 may 2020
De NASM Personal Training opleiding wordt internationaal al jaren gezien als de ‘golden standard’ van personal training opleidingen. Het OPT (Optimum Performance Training) model is al door tientallen PT opleidingen gekopieerd en wordt door honderdduizenden personal trainers met succes toegepast.

EFAA opleidingen is al meer dan tien jaar de Nederlandse Educatie partner van NASM en verzorgt deze opleiding op zeven verschillende locaties. Vanwege het grote succes van de opleiding en de nieuwe samenwerking in opleidingen tussen EFAA opleidingen en Sport & People, komen daar vanaf het najaar 2020 maar liefst vier locaties bij.

"Voor mensen die personal trainer willen worden, is het belangrijk om de opleiding in de eigen regio te kunnen volgen. Omdat de interesse in de NASM blijft groeien en we een landelijk dekkend netwerk van opleidingslocaties willen bieden, zijn we de samenwerking aangegaan met Sport & People. Hierdoor kunnen we samen de opleiding in het najaar op elf locaties aan gaan bieden en de doelstelling is om te groeien naar vijftien locaties in 2021", aldus John van Heel.

www.efaa.nl en www.sport-people.nl
Bedrijf

EFAA

Laatste artikelen van dit bedrijf