5 maanden geleden

Wordt silent fitness de nieuwe trend in groepslessen?

5 maanden geleden
Als het aan RAW Connect ligt wel. RAW CONNECT is een silent fitness concept. Dit betekend dat zij workouts aanbieden met speciaal ontwikkelde headphones, waardoor deelnemers trainingen intenser en als uniek ervaren en tevens geschikt zijn voor zowel iedere indoor als outdoor locatie. Trainers hoeven niet ritmisch aangelegd te zijn om de workouts te geven, omdat deze time-based ontwikkeld zijn. 

Het concept is ontstaan doordat veel sportscholen kampen met geluidsoverlast en deelnemers gehoorschade op kunnen lopen door het gebruik van te harde muziek. Door de speciaal ontwikkelde headphones kunnen deelnemers zelf het volume bepalen, waardoor zij altijd trainen met het volume dat zij zelf als prettig ervaren.

Wat is RAW Connect?

Really
Trainen op muziek die alleen jij kunt horen en bepalen, samen met anderen die datzelfde doen, geeft het gevoel van focus, authenticiteit en veiligheid.

Awesome
Ervaar de energie en motivatie van group fitness met de persoonlijke aandacht en resultaten van personal training, op elke plek en op ieder moment.

Workouts
Afwisselende en korte workouts voor ieder niveau met een draadloze headphone, toffe beats en onder leiding van deskundige trainers.

Wil je meer weten over dit nieuwe fitness concept ga naar www.rawconnect.nl
groepslessenSmall Group Trainingtrends
Gerelateerde artikelen