6 maanden geleden

FIBO Keulen uitgesteld tot de tweede helft van het jaar 2020

6 maanden geleden
FIBO, 's werelds grootste vakbeurs voor fitness, wellness en gezondheid, gepland voor begin april in Keulen, is uitgesteld tot de tweede helft van 2020 vanwege de ontwikkelingen rond het coronavirus.
 
In reactie op de aankondiging zei Silke Frank, Portfolio Director van FIBO Global Fitness Events: “Dit was geen gemakkelijke beslissing; onze klanten, partners en het FIBO-team hebben ongelooflijk hard gewerkt aan dit evenement. Hoewel het teleurstellend is om uit te stellen, is het absoluut noodzakelijk dat we prioriteit geven aan de gezondheid en veiligheid van alle betrokkenen. Ons doel blijft om de beste customer value te bieden voor iedereen die FIBO bezoekt."

Reed Exhibitions, als organisator van FIBO, vertrouwt erop dat de beslissing om de vakbeurs uit te stellen tot de tweede helft van het jaar ervoor zorgt dat de FIBO de fitnessindustrie blijft bedienen in veilige omstandigheden. Het FIBO-team zal de komende weken met klanten en partners communiceren en zoekt samen met Keulen Messe naar de best beschikbare data in de tweede helft van het jaar.
FIBOKeulenCoronavirus
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

FIBO

Laatste artikelen van dit bedrijf