4 jaar geleden

Core Academy: moeders hebben recht op specifieke training en coaching

4 jaar geleden
Sportlessen zijn populair bij vrouwen. Het grootste deel daarvan is tussen de 25 en 40 jaar. Dit is precies de periode waarin vrouwen kinderen krijgen.

Kortom: een aanzienlijk deel van de deelnemers wordt zwanger, is zwanger of is zwanger geweest en heeft aangepaste training nodig.

Een gebrek aan training op maat is niet het enige dat speelt. Zwangeren zijn ook onzeker of trainen wel goed is voor hen en de baby en veel zeggen hierdoor hun lidmaatschap op, soms tijdelijk, maar vaak voorgoed. Hierdoor lopen ondernemers inkomsten mis en gaan vrouwen in gezondheid, kracht en conditie hard achteruit.

Daarom zijn Yousra Jaddour en Josine Gräfe begin 2018 gestart met Core Academy. Sinds de start zijn zij enorme gegroeid en kijken zij terug op 20 uitverkochte opleidingen in Nederland en België.

Ook heeft Core Academy een trainingsprogramma ontwikkeld, PowerMama genaamd, dat in licentievorm kan worden afgenomen. Moeders kunnen nu op steeds meer locaties (momenteel ruim 70 in NL en BE) veilig trainen.

 
zwanger
Meest recente artikelen