9 july 2019

Lifemaxx brengt fitness naar buiten met introductie Crossmaxx Outdoor lijn

9 july 2019
Met de introductie van deze nieuwe lijn door Lifemaxx is het nu ook mogelijk om je gym naar buiten te brengen. De Crossmaxx® Outdoor opstellingen maken het mogelijk om je huidige gym/box uit te breiden of om een nieuw bedrijf te starten voor outdoor functionele trainingen.   

De nieuwe lijn bestaat uit zes verschillende opstellingen met een grote variëteit. Een van de opstellingen is zelfs bevestigd aan een container waardoor je de mogelijkheid hebt om de materialen gelijk netjes en veilig op te bergen. Voor plaatsing in openbare ruimtes kunnen de opstellingen voldoen aan de EN 16630-norm voor permanent geïnstalleerde fitnessapparatuur buiten, waarbij de houders voor de olympische bars worden verwijderd. De EN 16630-norm is niet noodzakelijk in een niet-openbare ruimte. 

Alle zes de Crossmaxx® Outdoor opstellingen kunnen in een eigen kleurenschema worden besteld en worden in Europa geproduceerd. Crossmaxx® Outdoor biedt:
  • de mogelijkheid om je huidige gym uit te breiden of een gloednieuwe gym op te zetten;?
  • de mogelijkheid om een ??opstelling te hebben in jouw eigen, persoonlijke kleurenschema. De perfecte branding en zichtbaarheid;?
  • zes verschillende hoogwaardige setups met een grote variëteit - geproduceerd in Europa;?
  • opstellingen welke kunnen voldoen aan de EN 16630-norm voor permanent geïnstalleerde fitnessapparatuur buiten;?
  • exclusieve buiten training.?
Heb je interesse? Klik hier voor de zes verschillende opstellingen.


 
Meest recente artikelen