Nieuws

03-07-2019 11:37

Polar lanceert nieuw fitnesshorloge: Polar Ignite

Polar Ignite is een allround fitnesshorloge dat geavanceerde metingen en trainingsaanbevelingen combineert met nieuwe functies, zoals Sleep Stages Plus™, Nightly Recharge™ en FitSpark™

Polar, al veertig jaar toonaangevend in draagbare sport- en fitnesstechnologie, lanceerde woensdag 26 juni Polar Ignite. Dit nieuwe fitnesshorloge met gps is ontwikkeld voor sport- en fitnessliefhebbers die hun indoor en outdoor-activiteiten willen combineren met hun drukke ‘always online’-levensstijl. Het horloge biedt slaapanalyses, inzicht in het herstel en gepersonaliseerde trainingsbegeleiding. Hiermee is Polar Ignite een veelzijdige trainingshulp bij een groot aantal sporten en activiteiten.

Polar Ignite introduceert slaaphartslagmeting gedurende de hele nacht en een reeks nieuwe, slimme fitnessfunctionaliteiten: Sleep Plus Stages™, Nightly Recharge™, FitSpark™ gepersonaliseerde trainingshulp en Serene™ ademhalingsoefeningen. Het horloge levert accurate trainingsdata voor meer dan honderd sporten die gebruikers helpen om te focussen op het verbeteren van hun prestaties en het bewaken van de balans in het dagelijks leven.Polar Ignite beschikt over Precision Prime™ optische hartslagmeting, de enige hartslagtechnologie die drie sensoren combineert voor de meest accurate en betrouwbare metingen. Het horloge meet je hartslag en trackt je activiteiten 24 uur per dag. Het slanke, lichtgewicht ontwerp beschikt over een helder kleurentouchscreen en een batterij die tot vijf dagen meegaat.

De belangrijkste functies van de Polar Ignite:

Polar Ignite meet niet alleen je slaapcyclus, maar combineert verschillende parameters tot een makkelijk te begrijpen, wetenschappelijk door derden gevalideerde slaapscore. Sleep Plus Stages™ maakt inzichtelijk hoe je levensstijl de kwaliteit van je slaap beïnvloedt. Polar Ignite combineert de metingen van je slaapanalyse met de informatie over je fysieke herstel na inspanning en stress. Nightly Recharge™ meet door middel van je hartslag, hartslagvariatie en ademhaling hoe je autonome zenuwstelsel gedurende een nacht slaap herstelt. Vervolgens geeft het horloge gepersonaliseerde tips waarmee je geplande workouts en rustmomenten kunt aanpassen aan de behoefte van je lichaam, waardoor je uiteindelijk je prestaties en fitnessniveau verbetert. Polar Ignite beschikt over een dagelijkse trainingsbegeleiding gebaseerd op je fitnessniveau, trainingshistorie en herstelinformatie. FitSpark™ geeft gepersonaliseerde suggesties voor je favoriete cardio, krachttraining of andere workouts. Je lichaam maakt geen onderscheid tussen fysieke en mentale stress, dus ook je geestelijke gezondheid heeft invloed op je herstel. Serene™ biedt dagelijkse ademhalingsoefeningen voor ontspanning, beter herstel en betere slaap. Naast de nieuwe functies biedt Polar Ignite allerlei inzichten in je sportprestaties en dagelijkse activiteiten, zoals continue activiteit- en hartslagtracking, Running Index, Running Program gepersonaliseerde trainingsschema’s en zwemmetingen.Ambassadeurs gezocht
Het Polar Ambassador-team wordt ter gelegenheid van de lancering van Polar Ignite uitgebreid. Daarom zoekt het merk naar sporters die de passie voor een gezonde levensstijl delen en dit willen overbrengen op hun community. Ambassadeurs ontvangen de nieuwste producten van Polar en kunnen een jaar lang deelnemen aan verschillende workshops en events in de Benelux.

Voor meer informatie en aanmelden, kijk op www.polar.com/nl/Ambassador

Prijs en beschikbaarheid
Polar Ignite is verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten en op polar.com. De versie met zwarte verwisselbare TPU-polsband kost €199,90. Het horloge is ook verkrijgbaar met witte en gele siliconen polsband voor €229,90. Losse siliconen polsbandjes in de maten small en medium/large zijn verkrijgbaar voor €24,90.

Kijk voor meer informatie over de Polar Ignite op Polar.com/nl/ignite
Informatie over de auteur

Polar | | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Polar | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Orteliuslaan 850
3528 BB
Utrecht
Nederland