8 jaar geleden

Life Fitness lanceert de Row GXâ„¢ Trainer

8 jaar geleden
Wereldmarktleider Life Fitness introduceert haar nieuwste aanwinst: de Life Fitness Row GX™ Trainer. Een roeier welke de gebruiker de training en beleving geeft alsof hij/zij echt roeit in het water. De realistische bewegingen en weerstand zorgen voor een uitdagende full body workout.

De Row GX™ geeft clubs nieuwe mogelijkheden om op een creatieve manier een nieuwe impuls te geven aan de trainingen van hun leden. De populariteit van de roeimachine spreekt sporters aan in het algemeen en (gevorderde) roeiers in het bijzonder. Met een breed programma aan mogelijkheden, levert dit nieuwe apparaat voor alle verschillende doelgroepen een geschikte training op eigen niveau.

“De Life Fitness Row GX is ontwikkeld voor fitnessclubs die een cardio work-out voor het hele lichaam willen bieden, voor hen die small group training willen stimuleren op een aantrekkelijke manier, maar ook voor de groep die dynamische High-Intensity Interval Trainingen (HIIT) bieden aan hun leden. Deze roeier voldoet bij al deze groepen volledig aan de wensen en levert resultaat”, omschrijft Herman Bakker, Country Manager van Life Fitness Benelux. “De waterweerstand geeft het realistische en uitdagende trainingsgevoel waar de fitnessapparatuur van Life Fitness om bekend staat. De weerstand is volledig naar wens aan te passen, waardoor zowel een beginner als een topsporter er goede trainingseffecten mee behaalt.” Het slimme design zorgt ervoor dat het apparaat handig te verplaatsen is voor bijvoorbeeld small group training.

Enkele aanvullende eigenschappen van de Row GX:
•          Workout display met alle details: tijd, afstand, slagen per minuut, 500-meter split time, etc.
•          Een goed afgewerkte zitting voor schoner, zachter en veiliger gebruik van het apparaat.
•          Een ergonomische hendel die gevoelige plekken op handen, polsen en armen minimaliseert.
•          Een aantrekkelijk design dat veelvuldig gebruik in sportomgevingen goed aankan.
•          Eén van de kortste roeiers in de industrie met een totale lengte van slechts 195 cm

De nieuwe Row GX Trainer hoort als dynamisch apparaat bij de Lifecycle GX en SYNRGY360. Het toestel vult de Life Fitness mogelijkheden voor small group training verder aan en biedt variëteit. 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Life Fitness Benelux