3 april 2015

Club apps nu beschikbaar voor al écht jouw leden

3 april 2015
In de twee jaar dat we apps voor fitness- en healthcentra aanbieden, horen we het nog regelmatig: "Wij willen geen leden buitensluiten, door het gebruik van een mobiele app." Na een uitgebreid onderzoek onder het telefoongebruik in Nederland, zijn we met een belangrijke conclusie gekomen: Nog zeker 5% van Nederland gebruikt géén smartphone! 

Omdat wij het belangrijk vinden dat we de fitnessbranche bedienen met een zo compleet mogelijk pakket, zijn wij aan het ontwikkelen geslagen. Een half jaar later zijn we trots op het resultaat! FITapp4you is nu ook beschikbaar op niet-smartphones, zoals de Nokia's 3310, 3330, 1600 & 1100. Wereldwijd samen goed voor ongeveer 200 miljoen toestellen. 
 
Bijna dezelfde mogelijkheden
Dat deze 'domme telefoons' nog best slim zijn, hebben we kunnen zien met spelletjes als Snake en Space Impact. Dat ze zelfs apps kunnen draaien en pushberichten kunnen ontvangen, dat weten niet veel mensen. In deze FITapp4you versie hebben we al die mogelijkheden weten te verwerken. Met een slimme combinatie van WAP (mobiel internet) en SMS, zou je bijna vergeten dat je geen iPhone in je handen hebt.

Zelf de app proberen?
 SMS dan "FITapp4you+AAN+[toesteltype]" naar 06 5321 0284.
Je ontvangt een SMS-bericht om de app te downloaden voor jouw toestel!

(Geen extra kosten, je ontvangt maximaal 1 sms-bericht)
 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Jessica Scheffer