15 december 2023

SYMBIONT introduceert de toekomst van fitness

15 december 2023
De toekomst van fitness is EMS-technologie! Dit is jouw kans om jouw studio of sportschool te laten floreren met innovatie die niet alleen je leden zal verbazen, maar ook jou als ondernemer zal helpen. Ben jij klaar voor de fitnessrevolutie met EMS? Ontdek het Smart Training Systeem van SYMBIONT!

De kracht van SYMBIONT
Of je nu conditie- of krachttraining, HIT of andere trainingen aanbiedt, SYMBIONT is veelzijdig inzetbaar! Dankzij de unieke combinatie van elektrische spierstimulatie (EMS), realtime metingen, evaluatie en coaching zijn de mogelijkheden eindeloos. Track, Train, Transform!

Partners aan het woord

PTTwente
Voor PTTwente in Wierden leek de samenwerking met SYMBIONT misschien niet voor de hand liggend, omdat ze een personal trainer studio zijn en geen specifieke EMS-studio. Maar PTTwente ontdekte al snel dat SYMBIONT perfect bij hen paste.
 
"Het volledige programma, inclusief de Tec Suits, heeft indruk gemaakt op ons en onze klanten. Deze geavanceerde Tec Suits sluiten niet alleen mooi aan op het lichaam, maar bieden ook een comfortabele pasvorm. Het innovatieve systeem heeft gezorgd voor een gestroomlijnde trainingservaring zonder onhandige draden en natte Tec Suits. Dit wordt door onze klanten als bijzonder prettig ervaren," zegt PTTwente. Ze hebben het volste vertrouwen dat hun samenwerking met SYMBIONT zal bijdragen aan de voortdurende groei van hun studio.
 
Fit bij Wilma
Wilma, de eigenaresse van Fit bij Wilma, heeft zelf ondervonden hoe krachtig een training met SYMBIONT is.
 
"Voor ik Fit bij Wilma oprichtte, had ik ernstige rugklachten. Totdat ik EMS ontdekte en begon met trainingen. Na twee maanden kon ik weer hardlopen, en nu kan ik zelfs een marathon rennen," vertelt Wilma enthousiast. Ze was zo onder de indruk van de resultaten dat ze besloot om zelf een EMS-studio te starten met behulp van SYMBIONT. De samenwerking met SYMBIONT verliep vlekkeloos, met uitstekende begeleiding bij het opstarten van haar EMS-studio. "Wat SYMBIONT een waardevolle partner maakt, is hun uitstekende communicatie en ondersteuning. Daarnaast is het Tec Suit een groot pluspunt; elke sporter krijgt een eigen pak, wat zowel voor sporters als ondernemers erg fijn is. Ik kijk er naar uit om verder te groeien met mijn EMS-studio en SYMBIONT als partner!"
 
Studio Prikkels
Prikkels, opgericht in 2012 als de eerste EMS-studio in Nederland, heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt en meerdere locaties geopend. Eigenaar Benno Diepering vertelt: "SYMBIONT is meer dan alleen een leverancier, ze zijn heel betrokken bij het succes van de onderneming, ze denken graag met je mee.” Studio Prikkels gelooft sterk in de toekomst van EMS en beschouwt SYMBIONT als de marktleider. "We kijken met veel optimisme naar de toekomst van EMS-trainingen", zegt Benno met overtuiging. Momenteel integreren ze baanbrekende innovaties zoals hartslagvariabiliteit en spieractivatiemetingen, waardoor onze leden nog betere resultaten kunnen behalen. We zijn erg enthousiast over de mogelijkheden die voor ons liggen en kijken uit naar een voortdurende samenwerking met SYMBIONT."
 
De succesverhalen van PTTwente, Fit bij Wilma en Studio Prikkels weerspiegelen de indrukwekkende invloed die SYMBIONT heeft op de Nederlandse fitnessindustrie.

Nieuwe klantpopulatie aanboren
In de wereld van fitness en gezondheid is het aantrekken van een nieuwe klantpopulatie van vitaal belang voor groei en succes. Met de innovatieve EMS-technologie van SYMBIONT kunnen sportscholen en studio’s kansen benutten om een geheel nieuwe doelgroep aan te spreken en hun aanwezigheid op de markt te vergroten. EMS-training met SYMBIONT biedt de mogelijkheid om workouts op maat te leveren. Dit stelt fitnessstudio's in staat om klanten met diverse doelen aan te trekken, of het nu gaat om gewichtsverlies, spieropbouw, revalidatie of verbetering van de algehele gezondheid. Wil je nieuwe klanten aantrekken naar jouw sportschool of studio? Start met EMS!

Word onze partner voor succes

Stap je aan boord? Bij SYMBIONT geloven we in langdurige partnerschappen. Van de eerste consultatie tot training, marketingondersteuning, technische hulp en continue updates, we staan klaar om jou te begeleiden op weg naar succes. Kies voor de kracht van EMS en wij zorgen voor een snelle, naadloze en succesvolle integratie.

Draadloos Tec Suit met realtime feedback

Het hart van SYMBIONT wordt gevormd door de revolutionaire Tec Suits. Deze geavanceerde EMS-pakken zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol ontworpen. Ze sluiten naadloos aan op het lichaam en bieden een ongekend niveau van comfort tijdens de trainingssessies. Bovendien elimineert het innovatieve systeem op de rug vervelende draden en kabels, wat de veiligheid en het gebruiksgemak verhoogt.
 
Ons innovatieve Tec Suit maakt draadloos verbinding met het Smart Training Device en biedt gedetailleerde informatie over de prestaties van de sporter. Met realtime-feedback kunnen trainers en sporters de trainingsintensiteit aanpassen aan individuele behoeften en doelen. Dit creëert een interactieve trainingservaring zoals nooit tevoren!
 
Smart Renting abonnement
Dankzij ons flexibele huurmodel kunnen sportscholen en studio's EMS-apparatuur huren op basis van hun specifieke behoeften. Start vandaag nog met EMS, zonder hoge investeringskosten! We streven ernaar EMS-training toegankelijk te maken voor elke fitnessondernemer. Kies het abonnement dat bij jouw wensen past en ga direct aan de slag met SYMBIONT!
 
Meer weten? www.symbiont360.com/nl of volg ons via Facebook of Instagram @symbiont_nld
SYMBIONT
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Symbiont

Laatste artikelen van dit bedrijf