7 maanden geleden

Meld je nu aan voor de Feedback4Sports-webinar op 10 oktober

7 maanden geleden
Op dinsdag 10 oktober om 14:00 uur organiseert Feedback4Sports een online gratis webinar: ‘Laat jouw sportclub groeien met Feedback4Sports’. Customer Success Manager Roel geeft uitleg over Feedback4Sports. Daarnaast geeft hij een demonstratie van het systeem en bespreekt hij alle voordelen en mogelijkheden.

Wat is Feedback4Sports

Feedback4Sports verzamelt automatisch feedback van leden voor sportscholen. Deze feedback helpt sportscholen hun ledenbehoud te verhogen, verbeteringen door te voeren en effectieve marketing te bedrijven. Wij zetten feedback om in concrete actiepunten voor een betere klantervaring. Wij helpen sportscholen te begrijpen wat hun leden echt vinden. Het uiteindelijke doel is om klanten te behouden en hen enthousiast te houden gedurende hun hele klantreis. Loyale en enthousiaste klanten zijn de beste ambassadeurs.

Onze doelgroep
Van sportschooleigenaren en managers tot marketingteams binnen de sportclub en trainers in de fitnessbranche: iedereen die streeft naar klanttevredenheid en groei binnen de sportsector is welkom.

Waar kan men zich aanmelden? Wij hebben een speciale aanmeldpagina gemaakt. Deze is te bezoeken via: www.feedback4sports.com/webinar-boost-jouw-sportclub/

Met wie kan ik contact opnemen bij vragen? Heb jij nog vragen over het webinar? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Vragen kunnen gesteld worden via info@feedback4sports.com. Bellen kan ook op +31 (0)10 268 8181.

Bedrijf

Feedback4Sports

Laatste artikelen van dit bedrijf