2 jaar geleden

Back Stronger Together: ontdek de Technogym Guide voor heropening van de fitnesssector

2 jaar geleden

Verheugd lanceert Technogym vandaag de BACK STRONGER TOGETHER-gids. Een informatieve samenvatting van trends op de fitnessmarkt en oplossingen die clubs kunnen gebruiken om ze te implementeren.

In de afgelopen maanden is voor iedereen gezondheid en welzijn meer dan ooit een topprioriteit geworden. Internationale data maakt duidelijk dat door gebrek aan lichaamsbeweging 45% van de mensen is aangekomen, meer dan 50% meldt meer stress en 37% zelfs tekenen van depressie. Mensen willen weer een actief zijn en nog meer dan voorheen ontmoeten, socializen en trainen in fitnessclubs. En dit moet snel, vol overgave en met een ongekend digitaal bewustzijn gebeuren. In de afgelopen maanden zijn mensen al vertrouwd geraakt met digitale training, apps, live video en vooral on demand. Zo hebben ze overal en altijd toegang tot een gepersonaliseerde trainingservaring.

Nerio Alessandri, oprichter en CEO van Technogym, zegt: “Technogym heeft altijd aan de zijde ??van exploitanten van fitnessclubs gestaan. Enerzijds om hen te helpen de noodsituatie het hoofd te bieden en anderzijds door te blijven investeren in innovatie. Bijvoorbeeld door fitnessclubs in staat te stellen hun programma's thuis aan hun leden aan te bieden. Wij geloven dat mensen in de toekomst zowel thuis als in de sportschool blijven trainen, net zoals ze naar restaurants gaan en thuisbezorgdiensten gebruiken. Thuisfitness kan de sportschoolervaring nooit vervangen in termen van sociale relaties, verscheidenheid aan apparatuur en activiteiten, en de professionaliteit en service. Integendeel, het is juist een sterke bondgenoot en een geweldige extra zakelijke mogelijkheid voor clubs om ook thuis diensten en programma’s aan te bieden."

Er is niet één enkele oplossing die de zoveel verschillende behoeften beantwoordt. Er zijn meerdere oplossingen die de clubs en eigenaren kunnen helpen bij de nieuwe fitnessrevolutie. Het brede aanbod van Technogym’s innovatieve oplossingen zijn perfect ontworpen om aan de verschillende behoeften van mensen te voldoen. Zoals hyperpersonalisatie, socialisatie, digitale inhoud en een verscheidenheid aan aanbod die essentieel is om leden een complete trainingservaring te bieden.

Dit zijn onder andere de voorgestelde oplossingen:

Smart Restart: Ontworpen om een ??op maat gemaakt traject naar de leden te creëren en tegelijkertijd je bedrijf een nieuwe start te geven met een wetenschappelijke en persoonlijke benadering. BIOCIRCUIT is de ideale oplossing om lichamelijke activiteiten te hervatten en biedt een snelle en effectieve training die je altijd kunt doen. Biocircuit bevat alles wat gebruikers nodig hebben voor een verbeterde spieractivatie. Bovendien levert Biocircuit met BIODRIVE-technologie (gepatenteerd) een veilige, begeleide, effectieve training die is aangepast aan individuele behoeften en doelen.

My Training Spot: Stelt operators in staat een meeslepende ervaring te combineren met sociale afstand waardoor de beschikbare ruimte in de fitnessclub wordt geoptimaliseerd. In deze speciale, afgesloten ruimte kunnen klanten deelnemen aan een groepsles op een veilige afstand. Dankzij de Mywellness-app en alle digitale oplossingen van Technogym boeken gebruikers gemakkelijk hun trainingssessie en ervaren een meeslepende training. Deze unieke gebruikersbeleving beloont eigenaren met retentie en het aantrekken van een nieuw publiek.

Restart with Fun: Trainingsoplossingen zoals Technogym Bike en de nieuwe Group Cycling-formule zijn de echte hoofdrolspelers. In staat om zowel leden die worden aangetrokken door sfeer, muziek en licht tevreden te stellen, als degenen die precisietraining willen ervaren in een intensieve sessie met constante monitoring.

The Gym Comes to You: De sportschool thuis. Een uitgelezen kans om fitnessclubs weer in contact te brengen met hun publiek. In een ruimte binnen de club die uitsluitend wordt gebruikt als opnamekamer, wordt exclusieve digitale inhoud gemaakt die naar leden wordt gestreamd, live of on demand, via Mywellness.


Nerio concludeert: "De toekomstige duurzaamheid van de planeet wordt steeds meer afhankelijk van gezondheid en wellness. Fitnessclubeigenaren spelen een sleutelrol in deze gemeenschappelijke uitdaging om een ??betere wereld te creëren."

Download hier de complete gids

 

Bedrijf

Technogym

Laatste artikelen van dit bedrijf