2 maanden geleden

Woensdag 22 april: Webinar liquiditeitsbegroting en nieuwe businesskansen

2 maanden geleden
Door de coronamaatregelen van het kabinet moeten fitnesscentra tot en met - vooralsnog - 28 april hun deuren sluiten. Er zijn weliswaar tijdelijke noodmaatregelen voor ondernemers en ZZP’ers, maar veel ondernemers komen toch in liquiditeitsproblemen.

NL Actief stelt samen met kennispartner HDD GROUP een liquiditeitsbegroting voor fitnesscentra ter beschikking. Daarmee zijn ondernemers geholpen - ze hebben bijvoorbeeld een liquiditeitsbegroting nodig wanneer ze bij hun bank een beroep willen doen op het BMKB-krediet - én ze krijgen als brancheorganisatie een beter beeld van de totale financiële schade die de sector door de coronacrisis lijdt. Deze informatie gebruikt NL Actief in haar lobby en onderhandelingen met de overheid.

Met kennispartner Technogym worden nieuwe businesskansen bekeken, zoals 24/7 online coaching, nu en in de toekomst.

Wanneer: woensdag 22 april
  • 10.00 tot 11.00 uur - Webinar liquiditeitsbegroting met financieel expert Niels Anker van HDD Group
  • 11.00 tot 12.00 uur - Webinar nieuwe businesskansen in samenwerking met Technogym
Klik hier om je aan te melden voor het webinar


Over het webinar liquiditeitsbegroting
Een liquiditeitsbegroting in de tijd van de coronacrisis is een begroting per maand, waarmee tijdig kan worden vastgesteld of en wanneer er een dreigend tekort ontstaat. Tot welk niveau kan de omzet in het bedrijf wegvallen, terwijl de kosten doorlopen en er voldoende liquiditeit beschikbaar blijft?

Veel fitnessondernemers hebben geen of weinig ervaring met het maken van een liquiditeitsbegroting. NL Actief gaat hen daarbij helpen en heeft daarvoor een Excel-bestand ontwikkeld, waarmee ondernemers voor zichzelf inzichtelijk kunnen maken hoe lang hun bedrijf nog vooruit kan met de beschikbare geldmiddelen. Als u zich aanmeldt voor het webinar, ontvangt u het Excel-bestand dat besproken zal worden tijdens het webinar. Niels Anker, accountant en financieel controller bij de HDD GROUP, zal het eerste deel van het webinar leiden.

Over het webinar nieuwe businesskansen
In het tweede deel bespreekt Technogym nieuwe businesskansen die deze moeilijke tijd oplevert, zoals 24/7 online coaching. Technogym heeft daarvoor innovatieve faciliteiten voor fitnessclubs ingericht. Technogym zal in het webinar de nadruk leggen op de (digitale) kansen en mogelijkheden die er zijn om ondernemers te helpen en te ondersteunen vandaag, maar zeker ook tijdens de periode hierna.
HDD GroupTechnogymcovid-19Coronavirus
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

NL Actief

Laatste artikelen van dit bedrijf