6 october 2019

BlackBox Publishers lanceert de Nederlandse editie van het boek Marketing en Sales in de fitnessbranche

Hannah Jonker
Redacteur
6 october 2019
BlackBoxPublishers en Europe Active lanceerden het boek ‘Marketing and Sales in the fitness sector’ afgelopen april op de European Health & Fitness Forum in Keulen. Na een succesvolle Europese lancering van dit Engelstalige boek brengen wij nu de Nederlandstalige versie uit. Geschreven door meerdere internationale fitnessexperts voor fitness, health en sportprofessionals in Nederland en België.

De fitnessbranche in Europa is de laatste tien jaar enorm gegroeid. Zo is het aantal leden gestegen van 36 naar 62 miljoen. Er zijn veel ontwikkelingen geweest die daarmee samenhangen, zoals de opkomst van budget ketens, de toegenomen populariteit van personal training, small group training, groepsfitness en virtuele programma’s. Daarnaast zijn boutique studio’s aan het toenemen en ook het gebruik van apps en wearables.

De 'uitdaging' voor marketing en sales voor alle organisaties is innovatief en concurrerend te zijn en tegelijkertijd het huidige succes van onze bedrijven in heel Europa te behouden.

Toen en nu
Voorheen waren marketing en sales activiteiten overwegend offline, terwijl tegenwoordig de factor online gigantisch belangrijk is geworden, zoals de diverse vormen van social media. Voor ieder bedrijf zijn de concepten van marketing en sales cruciaal omdat ze het verschil bepalen tussen succes en falen. Marketing en sales zijn twee begrippen die vaak in één adem genoemd worden, terwijl ze toch behoorlijk van elkaar verschillen. In dit boek worden marketing en sales vanuit diverse perspectieven besproken en voorzien van een veelheid aan praktische tips.

Wat kun je verwachten?
Dit boek is geschreven voor ondernemers, managers en professionals in de fitness en leisure sector. Het telt elf hoofdstukken waarin onder meer de volgende thema’s worden behandeld:
  • Zes P’s van marketing.
  • Prijsbepaling in de fitness sector.
  • Marketing; offline versus online.
  • Marketing en sales in groepsfitness.
  • Marketing en sales in personal training.
  • Personal Branding.
Een unieke groep van experts heeft bijgedragen aan deze publicatie. Zij verschaffen verrassende inzichten en leveren praktische strategieën om de komende tien jaar mee aan de slag te gaan. Auteurs zijn onder andere Ray Algar, Jan Middelkamp, Herman Rutgers, Emma Barry, Tim
Keigthley en Peter van de Steege.
 

Publicatiedetails
Titel: Marketing en Sales in de fitnessbranche
Uitgever: BlackBoxPublishers (www.blackboxpublishers.com) en Europe Active
Taal: Nederlands
Hard cover en full color boek
264 pagina’s
Prijs: € 49,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Boek winnen?
Door de samenwerking met BlackBoxPublishers mogen we twee exemplaren van dit boek weggeven Dus heeft u als trouwe BodyLIFE lezer interesse in? Stuur dan uw gegevens onder vermelding van ‘winactie BlackBoxPublishers’ naar info@bodylifebenelux.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Hannah Jonker

Bedrijf

BlackBoxPublishers

Laatste artikelen van dit bedrijf