BlackBoxPublishers


RedBox BV telt drie brands en activiteiten: BlackBoxPublishers (BBP); BlackBoxAcademy (BBA; voorheen SL!M) en BlackBoxResearch (BBR). Alle drie brands hebben als missie om fitness, gezondheid en sport professionals wereldwijd te voorzien van worldclass content met als doel: groei!

BlackBoxPublishers (BBP) is opgericht in 2012 vanuit de waarneming dat de wereldwijde fitnessbranche een zwarte doos is als het gaat om informatie voor professionals. De informatie is er wel, maar deze is amper vindbaar. En veel ontbreekt. In 2012 begon BBP met het uitgeven van het eerste boek The state of research in the global fitness industry (Nederlandstalig, Engels en Duits). Als publicatiepartner van EuropeActive wordt gezorgd voor de verspreiding van informatie. BBP faciliteert via www.blackboxfitness.com een marktplaats waar professionals informatie kunnen vinden en delen, vaak gratis.

BlackBoxAcademy (BBA), voorheen SL!M management trainingen, verzorgt management opleidingen voor fitness professionals die zich verder willen ontwikkelen. BBA richt zich primair op Nederland. BlackBoxAcademy is ontstaan vanuit de wens om meer diepgang te willen bieden aan professionals die zich willen ontwikkelen. De opleidingen zijn gericht op managementzaken zoals: service, customer journey, clubmanagement en boutique fitness studio management. Voor een overzicht van de opleidingen en geplande datums, kijk op: www.blackboxacademy.nl

BlackBoxResearch (BBR) doet wetenschappelijk en toegepast (praktisch) onderzoek naar de fitness en health sector in het algemeen en specifieke thema’s als personal training, fitness of groepsfitness in het bijzonder. BBR is gespecialiseerd in gedragsonderzoek, met name als het gaat om preventief gezondheidsgedrag.

BlackBoxPublishers


Elzenweg 37
5144 MB
Waalwijk
Nederland